- 10 Eylül 2014
- 155
- 67
- 38
- 36
- Konu Sahibi asivemavi1989
-
Kizlar moralim cok bozuk aglamaktan gozlerimi acamiyorum.
Az once dr dan geldim 6+2 hamileyim dr ultrason dn bakti kese 7mm olmus fakat ico bos (nolur kizlar icimi rahatlatin kafayi yicem benim durumumda olup bebegini sonradan goren oldumu
Insallah rabbimden umudumu kemiyoruncanım aynısı değil amabenzer bir durumu bende yaşadım.yazın başında hamile kaldığımı öğrenmiştim.Öğrendiğimde 4 haftalıktı. doğal olarak bebek falan görunmuordu.6. haftanın başında gittiğimizde kesemin şekli bozuktu,içindeki yolk kesesi düzgün değildi ve embriyo görunmuyordu.doktr hemen kürtaj dedi.3 farklı doktora gıttım bır tanesi proftu üstelik hepsi aynı şeyi söyledi. bozuk gebelik hemen alınması lazım dedıler.senın gıbı aglmaktan bittim.bu benım ıkıncı bebegımdı.ilkinide 37. haftada ölü dunyaya getırmıstım. çok zor gelmişti.doktor alalım dedı ıstersen bı hafta bekle ama kesınlıkle duzelmez dedı.beklemeyı tercıh ettım.7+3 te tekrar gıtım artık kurtaj olma düşüncesındeydım hepsı kesın konsuunca.ama mucıze oldu kese düzelmiştı bebeğim görunuyordu.kalbi atmaya başlamıştı doktor bıle ınanmadı.Şükürler olsun şu anda 22. haftamdayım.O gün aldırsaydım şimdi bebeğim olmucaktı.umarım senınde öyle olur.bıkac doktorun fıkrını al.beklemen gerekırse bekle.İnşallah sende hayırlı haberler alırsın.bu arada ilk gebeliğin mi ?
beta hcg degerıne baktımı 500un ustundeyse boş gebelık yok dıye bılıyorum ben benımde bu bebegımde gelişimi gerıydı vıtamın verdı kullandım tekrar gıttıgımde gordu gec dollenme felan olmus olabılır hemen sıkma canınıKizlar moralim cok bozuk aglamaktan gozlerimi acamiyorum.
Az once dr dan geldim 6+2 hamileyim dr ultrason dn bakti kese 7mm olmus fakat ico bos (nolur kizlar icimi rahatlatin kafayi yicem benim durumumda olup bebegini sonradan goren oldumu
Kac haftalikti sende gordugunde?beta hcg degerıne baktımı 500un ustundeyse boş gebelık yok dıye bılıyorum ben benımde bu bebegımde gelişimi gerıydı vıtamın verdı kullandım tekrar gıttıgımde gordu gec dollenme felan olmus olabılır hemen sıkma canını
Cook moralim bozuk birazdan ise gitcen gozlerim sismis aglamaktan ne olur dua edin bana kizlarCanım az önce bebeğimin hareketleri yavaşladığı için doktora gitmiştim orda bi bayanla karşılaştım sancısı vardı 7 haftalık gebeymiş ilk gebeliğinde de 7 haftalıkken bir düşük yaşamış bunda da hem kanaması hem sancısı varmış doktorlar keseyi görebiliyormuş ama bebeği göremediklerini kalp atışlarının olmadığını söylemişler bu doktorada tamamen ümitsiz karamsar olarak gelmiş benden önce ultrasona girdi ve doktor yanımda kalp atışlarının gayet iyi olduğunu söyledi hatta kadınada dinletti bence hemen ümitsizliğe kapılma ve bir doktorla kalma bir kaç doktora daha git Allah hepimizin bebişlerini bağışlasın korusun inşallah
7. haftanın ıcınde gordum benKac haftalikti sende gordugunde?
Canım vajinal mi baktı doktor pekiKizlar moralim cok bozuk aglamaktan gozlerimi acamiyorum.
kesen 7 mm imiş bebek görünmemesi normal bir hafta sonra görünür ki doktorun demedimi normal diye.Kizlar moralim cok bozuk aglamaktan gozlerimi acamiyorum.
Evt cnm vajinal baktiCanım vajinal mi baktı doktor peki
Dr beklicez dedi bi hafta bekliyelim sonra gorunmesi lazim dedi ...bakalim.bu hafta turkiyeye gitcz bidr tr de baktirim diom bakalimkesen 7 mm imiş bebek görünmemesi normal bir hafta sonra görünür ki doktorun demedimi normal diye.
Canım benimde pembelik geldi diye acile gitmiştik 5+6ydi bebek görünmedi 6+4 tu hem bebek hem kalp atisi gorundu rahat ol Bikaç güne görülür kendine sıkıntı yapma beta hcg değerin kaç olmuşKizlar moralim cok bozuk aglamaktan gozlerimi acamiyorum.
Kizlar moralim colmalıuk aglamaktan gozlerimi acamiyorum.
Boşuna üzme kendini canım nezaman gitceksn doktora tekrarEvt cnm vajinal bakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?