Ne kadarlık gebeliğinizBugün lekem vardi ve doktora gittim alttan muayene etti kese de bebek var ve kipirda ma da vardi kalp atisi gözüküyor du ama sesde pek emin olamadım kucuk daha dedi çarşamba tekrar gidicem sizde de boyle oldu mu
6 haftalıkNe kadarlık gebeliğiniz
Normal benim karından 6+3 te falan duyuldu. Daha küçük olduğu için vajinal bakmiş size kalp atışı varsa sıkıntı yoktur inşallah6 haftalık
Kesede kıpırdama gözüktü ama sesde emin olamadı valiba bu 6 cu gebeligim duger 5 tanesi düşük oldu korkuyorum tabi birazNormal benim karından 6+3 te falan duyuldu. Daha küçük olduğu için vajinal bakmiş size kalp atışı varsa sıkıntı yoktur inşallah
İnşallah sagolun dua edin lütfenKalp atışı gözüküyormuş içinizi ferah tutun inşallah
Cihazdan cihaza da fark ediyor benimde öyle olmuştu zaten 7 yada 8 haftada net duyduk merak etme duymusssun ne güzel ve daha minnacık kalbi var kontrolde daha net duyarsın bı duyduysan tamam sağlıcakla gerisi gelirBugün lekem vardi ve doktora gittim alttan muayene etti kese de bebek var ve kipirda ma da vardi kalp atisi gözüküyor du ama sesde pek emin olamadım kucuk daha dedi çarşamba tekrar gidicem sizde de boyle oldu mu
Düşükleriniz sebepleri bulundu muKesede kıpırdama gözüktü ama sesde emin olamadı valiba bu 6 cu gebeligim duger 5 tanesi düşük oldu korkuyorum tabi biraz
Hayir bi sebep i yön bi xok doktora gittim geldim sebepsiz düşükDüşükleriniz sebepleri bulundu mu
İnşallah amin tek istediğim hayırlısıyla kucağıma almak isteyen herkesin tabiCihazdan cihaza da fark ediyor benimde öyle olmuştu zaten 7 yada 8 haftada net duyduk merak etme duymusssun ne güzel ve daha minnacık kalbi var kontrolde daha net duyarsın bı duyduysan tamam sağlıcakla gerisi gelir
İnşallah amin tek istediğim hayırlısıyla kucağıma almak isteyen herkesin tabi
Hayir bi sebep i yön bi xok doktora gittim geldim sebepsiz düşük
Eşimde de bende de problem yokÖyle şey olmaz düşüklerin sebebi vardır
Eşimde de bende de problem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?