Kesede sekil bozuklugu morelim cok bozukk

Morlimonn

Pufişim geliyo 🤩 ♡♡
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2016
1.670
972
123
Mrb kizlar onceki konumdan belki hatirlarsiniz 27martta gebe oldugumu ogrendim ancak bugun dr kontrolune gidebildim yasim 29 bugun dr vajinal ultrasonla bebek daha cok yeni kese gorunmez diye alttan muayne etti maalesef kese sekli duzensiz dedi progestan folik asit basladi persembeye tekrar cagirdi aglamaktan bitap dustum neden boyle oldu diye morelim okadar bozukki napicam bilmiyorum benim gibi basina gelen ve saglikli doguran varmi gebeligimi ogrendigimden beri kahverengi akintim vardi dusuk tehlikesimi

Merhaba öncelikle tabi ki herkesin bir olacak gibi bir durumu yok tabi ki ama benimde ilk gebeligimin sekli bozuktu hatta kanama oldu doktor bana söylemesede aileme sadece bir pihti dussede temkinli olacağız yanında olacağız şimdiden desteğe baslamaliyiz ama ilaçları kullanacağız vs vs birsuru seyler kısık kısık anlatıyordu ( bende giyinmektense onları dinledim hayatımda ilk defa çünkü bir sorun olduğunu biliyordum) bak yazarken bile burnumun direği sızlamayan basladi. Karnımı tuttum ne bileyim degisik oldum nedeni de fasulye ye benzemesi idi ..
Sonrası şükürler olsun 5 yaşında bir kizcem var.
insanoğlu çabuk kendini darmaduman edebiliyor evet kolay değil yaşayan biri olarak pozitif düşün ılımlı ol ki iyi olsun hersey verilen ilaçlar ile hayatta bağını sağlayacaksa size sıkı sıkı tutunuyor zaten ne kadar küçük büyük hic farketmwz sürekli konuşun onunla kendisinizle de konuşun herseyin iyi olacağına dair temel atın..
Kan pıhtısıda olsa biz anneler çabuk bağ kuruyoruz sanki yok olacağında bizde yok var olacağından nefes alacakmışız gibi oluyor çünkü..
Kucuk mercimege selamlar,büyük mercimege de mutlu umutlu düşünceler

Cokk tesekkur ederim cok morel verdiniz bana insallah allahim bnde kucagima alirim bebegimi insallah tutunur bana cok zormus hala kendimde degilm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…