Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki gün önce az kanama oldu Dr durmuş dedi yine de progestan yazdı .kanama olmazsa kalma şansları var mı diye bende düşünüyorummerhaba, benim size bir sorum olucaktı, benimde başta ikiz gebelik göründü sonra erimeye başladı, bu sürede lekelenme ya da akıntı yaşıyor musunuz ve ilaç kullanıyor musunuz acaba
Diğer bebek duserken kanamaniz oldu mu benim iki tane kaybolacak dedjmerhaba, benim size bir sorum olucaktı, benimde başta ikiz gebelik göründü sonra erimeye başladı, bu sürede lekelenme ya da akıntı yaşıyor musunuz ve ilaç kullanıyor musunuz acaba
kanama ile ilgili ilaç içiyorum lekelenmeler oldu en son gittiğimde küçülmeye başlamış dedi, ilaca devam ediyorum ama ara ara kaşıntı oluyor ve lekelenme gibi mi akıntı gibi mi anlayamadığım bişeyler geliyor acaba kalan da mı düşüyor diye tereddütteyim 2 hafta sonra gel demişti 1 hafta oldu 1 hafta daha bekleyebilir miyim bilmiyorum 8. haftalık şuanDiğer bebek duserken kanamaniz oldu mu benim iki tane kaybolacak dedj
kanama ile ilgili ilaç içiyorum lekelenmeler oldu en son gittiğimde küçülmeye başlamış dedi, ilaca devam ediyorum ama ara ara kaşıntı oluyor ve lekelenme gibi mi akıntı gibi mi anlayamadığım bişeyler geliyor acaba kalan da mı düşüyor diye tereddütteyim 2 hafta sonra gel demişti 1 hafta oldu 1 hafta daha bekleyebilir miyim bilmiyorum 8. haftalık
sağlıklı olsun da 1 tane olsunBenimde haftaya gel ikisi kaybolacak şans yok dedi ama keşke biri kalsaydı da ikiz olma şansı olurdu
Sakin ihmal etme ben 13 haftaya giricem yeni bıraktım benim de öyleydi bol bol dinlen progestanı sakın bırakmakanama ile ilgili ilaç içiyorum lekelenmeler oldu en son gittiğimde küçülmeye başlamış dedi, ilaca devam ediyorum ama ara ara kaşıntı oluyor ve lekelenme gibi mi akıntı gibi mi anlayamadığım bişeyler geliyor acaba kalan da mı düşüyor diye tereddütteyim 2 hafta sonra gel demişti 1 hafta oldu 1 hafta daha bekleyebilir miyim bilmiyorum 8. haftalık şuan
yok bırakmıyorum, ama bu sabah içerken aşırı midem bulandı , istifra etmedim hiç ama çok midem bulanıyor hep hasta gibi geziyorumSakin ihmal etme ben 13 haftaya giricem yeni bıraktım benim de öyleydi bol bol dinlen progestanı sakın bırakma
Bende aynen bu durumdayımyok bırakmıyorum, ama bu sabah içerken aşırı midem bulandı , istifra etmedim hiç ama çok midem bulanıyor hep hasta gibi geziyorum
Allah yardımcımız olsun hayırlısı ne ise o olsunBende aynen bu durumdayım