Keseden cinsiyet tahmini

esra759esra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2024
53
11
3
26
Kızlar merhaba ya lütfen anlayan varsa bakar mısınız keseye göre sizce cinsiyetimiz ne çok merak ediyorum

Eklentiler

• IMG_3568.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 86
Teşekkür ederim canım bunu nasıl anlıyoruz yapısı derken neyden kastediyorsun canım ben hiç anlayamıyorum
genelde gördüğüm kadarıyla kız bebeklerinin şekli daha kıvrak oluyor erkek daha düz yapıli gibi oluyor tamamen benim görüşüm bu arada sizinki erkek gibi geldi o yüzden

Senden de kuzummm öğrenince yaz bakalım tutacak mi birde bana da dua eder misin hamilelerin kabul olurmuş bende olsun diye uğraşıyorum
Ederim tabi canım rabbim inşAllah en kısa zamanda kucağını doldursun ikiz ikiz versin inşAllah canım isteyen herkese nasip etsin rabbim tamam canım sonucu öğrenince yazarım mutlaka

Ederim tabi canım rabbim inşAllah en kısa zamanda kucağını doldursun ikiz ikiz versin inşAllah canım isteyen herkese nasip etsin rabbim tamam canım sonucu öğrenince yazarım mutlaka
Yada aminnnn Allah razı olsun:))) sağlıcakla gelsin bebisin inşallah :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…