Keseden snra bebek ne zaman görülür

eda000000

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2022
67
10
8
28
Merhaba 6+2 yiz. Bugün keseyi gördük gayet iyi büyümüş kesen dedi ama o an heyecandan aklıma gelmedi soramadım bebeği görüyor muyuz diye 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gel dedi 6 haftalıkken bebeğin görünmesi gerekmez mi?

Ben 5+6 da görmüştüm ama ultrason çok gelişmişti. Normalde 7. Haftada falan görülüyor. Sizinki geç döllenme olabilir ya da ultrasondan dolayı olabilir.

Ters birşey olsa doktor söylerdi. İnşallah bebişi de görür rahatlarsınız birkaç hafta sonra♥️

6.haftada keseyi 8.haftada kalp atışını gördük. Bebek zaten anlaşılmıyor küçücük o yüzden doktor hiç bak bu bebek demedi😂

Ben 5+6 da görmüştüm ama ultrason çok gelişmişti. Normalde 7. Haftada falan görülüyor. Sizinki geç döllenme olabilir ya da ultrasondan dolayı olabilir.
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. HAmilelerin duasi kabul olurmus bana eski isime geri donebilmem icin betul adina dua eder misiniz

Merhaba 6+2 yiz. Bugün keseyi gördük gayet iyi büyümüş kesen dedi ama o an heyecandan aklıma gelmedi soramadım bebeği görüyor muyuz diye 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gel dedi 6 haftalıkken bebeğin görünmesi gerekmez mi?
Görünür bebek hatta kalp atışı da duyulur doktor tekrar çağırmış sanırım tam net alamadı

Back
X