Kesem asagida lutfen bakarmisiniz

Benimde öyleydi ama progesteron hap ve pruloton iğne kullandım simdi iyi şükür. Dikkat edin ilaçları düzgün kullanıp çok yorulmazsaniz zamanla yukarı çıkıyor.

12 haftadan sonra düzeldi ama progestani 200 mg yaptı önceki doğumum 30 haftalik ti bu bebegim erken doğmasına diye progestani devam edicem doğuma kadar
anladim canm rabbim sifani versin insallah bi an once kavusursun bebegine saglikla peki agrilarin oluyomuydu kasikta belde

saol canm sanada gecmis olsun ignemi oldum ama ilacim yok hemuz kan sulandirici igne kullaniyorum ayrica aspirin folik asit falan yatiyorum valla tuvalete bile cok az az gidiyorum kalktigim zaman kasigimda agri oluyo direk korkuyorum sende agri var mi
Kan sulandirici kullandığın için mi progestan vermedi acaba onu bilmiyorum canim ama progestan kasık agrisini bir nebze dindiriyor. Benim ozellikle sol kasigim cok agriyo, ozellikle hareket edince dedigin gibi. Evden disari cikma dedi doktor bana zaten, evin icinde yuruyunce bile agri yapiyo nefes nefese kaliyorum bi de. Yatip dinlenicez artik napalim baska çare yok insallah gecer en kisa zamanda.

anladim canm rabbim sifani versin insallah bi an once kavusursun bebegine saglikla peki agrilarin oluyomuydu kasikta belde
Oluyordu ayrıca kanama da vardi hala da var ağrı var ama Dr bebek yukarı çıkmış ağrılar da büyüdüğü içindir dedi. Bakalım inşallah saglikla kucağımiza alırız bebislerimizi

Kan sulandirici kullandığın için mi progestan vermedi acaba onu bilmiyorum canim ama progestan kasık agrisini bir nebze dindiriyor. Benim ozellikle sol kasigim cok agriyo, ozellikle hareket edince dedigin gibi. Evden disari cikma dedi doktor bana zaten, evin icinde yuruyunce bile agri yapiyo nefes nefese kaliyorum bi de. Yatip dinlenicez artik napalim baska çare yok insallah gecer en kisa zamanda.
Amin canm insllah sag salim gelsinlerde onemli degil

Mrb kıslar bugun kontrolume gıttım bebis daha yeni 4 hafta olmus kese 11 mm kanama alanıda duruyo hala alanıda suna icn bı skntı yok dedi doktor ama bakalım gene igne mi oldu ama bu kanama alanıda hakkında bilgim olan var mı yeni kachaftada gecer

Back
X