kesem boş çıktı çok üzgünüm

daha doğrusu benim 4 gün önce bulantım oldu..daha sonra birdaha hiç olmadı adeta bıçak gibi kesildi.ben de çok endişeliyim cumartesi gel demişti ama bekliyemicem o zamana kadar..

normal canım bebişin belliki geç döllenmiş son reglin hangi tarihti ??
bence bebişinin kalbini duyman 1 yada 1,5 hafta içinde olur sakin ol
bol bol dua et tatlımmm...

canım çok geçmiş olsun, inşallah bir mucize olur ve görünür bebeğin.
ben de birbuçuk yıl kadar önce benzer durum yaşamıştım. düşük yaptım
sonra tekrar hamile kaldım, merak etme üzme kendini.
son dönemlerde çok sık rastlanan bir durum bu malesef.
yolk sach yani yolk kesesi görünmüşmüydü hatırlıyormusun.
o versa biraz ümit var demektir, ama o da yoksa çok ümitlenme canım, herşeye hazırlıklı ol yani. ama tabi en iyisini doktorun bilir. bizler ne desek boş.
bununla ilgili topikler var canım, yaşadığımız tecrübeleri paylaşıyoruz orda.
seni de bekleriz.

sata göre 8+4 ama usg doopler:sac içerisinde crl ölçümüne göre yaklaşık 6+1 günlük fetal pol ile uyumlu imaj ve nispeten forme yolk sac imajı gözlendi yazıyo ama fetal pol imajı içerisinde kalp atımı gözlenemedi (FKA negatif)

arkadaşlar yenı oldugum ıcın yenı konu açmayı beceremedım burdan devam edıyım dedım=)

ben 2 gun once kan testınde hamıle oldugumu öğrenım betahcg 1777 cıktı.ertesı gun dr gıttım vajina usg de baktılar ıkı doktor gıttım ılkı kese var ama bos tuplere vaya herhangı bıyerde bebek yok tekrar betahcg yaptırdı 1894 cıktı kesınlıkle dıs gebelık 48 saat boyunca hastanede yatman lazım iç kanma olabılr falan dedı..sora farı bır dr gıttım o dr da kesen rahmın asgısında bebege ait bır bulgu var dusuk olabılır dıs gebelık olabılır normal gebelıkde yasayabılırsın dedı..ılk yaptırdıgın testı hangı hastanede yaptırdıysan yaptırddıgın gunun ıkı gun sonrası tekar yaptır dedı yaptırdım az once aldım sonucu 2694 cıktı...yanı 2 gunde 1777 den 2694 e cıktı sızce normalmı nedırr ?????????? cok endışelıyım ve u arada cok agrım varrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…