N nrnrnrnr Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2024 1 0 1 27 1 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi nrnrnrnr #1 Merhabalar 8 haftaşık gebeyim doktor kesemin küçük ve düzensiz olduğu söyledi benim gibi olup da doğuran var mı kalp atışını duydum
Merhabalar 8 haftaşık gebeyim doktor kesemin küçük ve düzensiz olduğu söyledi benim gibi olup da doğuran var mı kalp atışını duydum
O OzlemKB Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2025 5 1 1 35 7 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nrnrnrnr #2 merhaba. Gebeliğiniz ne durumda benımde kese 2 hafta gerıden gelıyor küçük dedi doktor. cok merak edıyorum korkuyorum. Kalp atışını duydum ama elim kalbimde. Umarım sizin için herşey yolundadır
merhaba. Gebeliğiniz ne durumda benımde kese 2 hafta gerıden gelıyor küçük dedi doktor. cok merak edıyorum korkuyorum. Kalp atışını duydum ama elim kalbimde. Umarım sizin için herşey yolundadır
E efruzee Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2025 37 10 3 28 11 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nrnrnrnr #3 nrnrnrnr .!.: Merhabalar 8 haftaşık gebeyim doktor kesemin küçük ve düzensiz olduğu söyledi benim gibi olup da doğuran var mı kalp atışını duydum Genişletmek için tıkla... Benim de durum aynı sizin gebelik nasıl gidiyor umarım her şey yolundadır
nrnrnrnr .!.: Merhabalar 8 haftaşık gebeyim doktor kesemin küçük ve düzensiz olduğu söyledi benim gibi olup da doğuran var mı kalp atışını duydum Genişletmek için tıkla... Benim de durum aynı sizin gebelik nasıl gidiyor umarım her şey yolundadır