Kese oluşmuştur..
ama bebeği göremezlerse endişelenme 8. haftaya kadar yok göremedik yok kalp atımını duyamadık gibi şeyler söylüyorlar aklında olsun .
Ben kesemi 5binli bir değerdeyken gördüm 1 hafta sonra da kalp atışını duymuştum canım sende görürsün inşallah Allah ın izniyle
Öncesinde dr bakmadı canım bu değere gelince bakalım demiştiÖncesinde gözükmedi mi yoksa siz mi gitmemiştiniz?
Öncesinde dr bakmadı canım bu değere gelince bakalım demişti
Amin inşallah canımAnladım canım allah kavuştursun.
Ben de yarın keseyi görmeye gidicem,Cts 280 di değerim pzt 830 oldu,Dr cuma gel dedi ama emin değilim kese görünmezse bayram öncesi moral bozukluğu olur diye korkuyorum
O değişiyor galiba Canım 500de gören de okudum 5000de göremeyen de,benim Dr karından bakıyor bilemedim kaçla görünürKaçta görünür dedi ?
O değişiyor galiba Canım 500de gören de okudum 5000de göremeyen de,benim Dr karından bakıyor bilemedim kaçla görünür
Evet,bir de benim adet tarihi 23 haziran,bebiş küçüktür görünmez diyorum ama sanırım tarihe göre değil değere göre oluyor büyüklüğüKarından biraz daha geç sanırım.
Ben de yarın keseyi görmeye gidicem,Cts 280 di değerim pzt 830 oldu,Dr cuma gel dedi ama emin değilim kese görünmezse bayram öncesi moral bozukluğu olur diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?