kesenin 1 hafta geride olması

• Konu Sahibi Konu Sahibi thdz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

thdz

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2022
97
47
18
26
merhaba 7+1 hamileyim. Embriyo 7+0 kese 6+0 ölçüldü bugün. Tüp bebek oldugu için geç döllenme falan değil. Kese en başından beri embriyodan geride. Başına gelen var mı?

merhaba 7+1 hamileyim. Embriyo 7+0 kese 6+0 ölçüldü bugün. Tüp bebek oldugu için geç döllenme falan değil. Kese en başından beri embriyodan geride. Başına gelen var mı?
doktorum 1 hafta geri ileri çok önemli değil, ay ilerledikçe o kendini eşitler demişti bana 🫶🏻 stres yapmayın ❤️

Ben 38 im bazen 2 hafta bazen 1 hafta geriden diyorlar oluyor öyle şeyler

2 haftaya kadar ileri veya geri olabilir normal bir durum farkın 2 haftadan fazla olması sorun yaratır endişelenmeyin sağlıkla gelsin ❤️

2 haftaya kadar ileri veya geri olabilir normal bir durum farkın 2 haftadan fazla olması sorun yaratır endişelenmeyin sağlıkla gelsin ❤️
ya evet 2 hafta oldugunu okumuştum ama bebek için iki hafta gerilik olabilir diyorlar kese için diyeni hiç duymadım. kese küçük kalır bebeğin kalbini durdurur falan yazmışlar o sebeple korkuyorum. Teşekkür ederim sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza💕

Back
X