Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba 7+1 hamileyim. Embriyo 7+0 kese 6+0 ölçüldü bugün. Tüp bebek oldugu için geç döllenme falan değil. Kese en başından beri embriyodan geride. Başına gelen var mı?
merhaba 7+1 hamileyim. Embriyo 7+0 kese 6+0 ölçüldü bugün. Tüp bebek oldugu için geç döllenme falan değil. Kese en başından beri embriyodan geride. Başına gelen var mı?
ya evet 2 hafta oldugunu okumuştum ama bebek için iki hafta gerilik olabilir diyorlar kese için diyeni hiç duymadım. kese küçük kalır bebeğin kalbini durdurur falan yazmışlar o sebeple korkuyorum. Teşekkür ederim sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza