Kesenin Aşağıya İnmesi

sprmlr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2021
9
3
36
27
Merhabalar, 10 haftalık hamileyim iki gün önce hafif kahve rengi lekelenme sonrasında başlayan az miktarda kanama şikayeti ile doktora gittim yapılan ultrasonda kesemin aşağıya indiğini ve düşük yapacağımı öğrendim. Pruloton iğne ve progestan fitil kullanmaya devam ediyorum kanamam kesildi ve devamlı yatıyorum. Bu tarz durumla karşılaşıp bebeğini kucağına alan var mı? Benzer durumla karşılan? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Kendimi çok çaresiz hissediyorum. 😔

Kesem aşağıda değil ama benm de hafif lekelemem var doktor sonlandırma dedi ama ben kabul etmedim . Başka doktora daha gözükeceğiz

Kesem aşağıda değil ama benm de hafif lekelemem var doktor sonlandırma dedi ama ben kabul etmedim . Başka doktora daha gözükeceğiz
Çok geçmiş olsun. Ne için sonlandırma dedi? Bencede mutlaka görün başka bir doktora. Kaç haftalıksın?

Çok geçmiş olsun. Ne için sonlandırma dedi? Bencede mutlaka görün başka bir doktora. Kaç haftalıksın?
Muhtemelen boş kese dedi perşembe gel netleştirelim dedi gelişmemiş dedi bende o beni bırakmadan bırakamam dedim . 4_5 haftalık fln .

Muhtemelen boş kese dedi perşembe gel netleştirelim dedi gelişmemiş dedi bende o beni bırakmadan bırakamam dedim . 4_5 haftalık fln .
Kesenin boş olduğuna bu haftalarda karar verilmez ben 6. Haftamın sonlarına doğru öğrenmiştim kesenin boş olmadığını içini ferah tut Rabbim bağışlasın evlatlarımızı bize 🤲

Kesenin boş olduğuna bu haftalarda karar verilmez ben 6. Haftamın sonlarına doğru öğrenmiştim kesenin boş olmadığını içini ferah tut Rabbim bağışlasın evlatlarımızı bize 🤲
Ahh aminn 🤲🤲
İnş dediğiniz gibidir eşim ve bende çok istiyoruz . Doktor progestanı bırak dedi ama ben yinede kullanıyorum..

Back
X