kesenin büyümesi durdu

bu sefer dedim hep olumlu düşüncem öyle yaptın.iyi beslenmeye çalıştım.ne aklıma gelirse yaptım.olmayınca olmuyor.mutlaka yaz.inş iyi olursun.

bütün testleri yaptırdım sadece mtr 677 heterezigot çıktı ama bu mutasyona iğneye gerek yok çok hafif bi soruun bu diyorlar o zaman ben neden normal hamile olamıyorum neden

canim bu mutasyonda eger bi dr igneye gerek yok diyosa degistir hemen bu doktoru...öyle derler bu mutasyonla insanlar arka arkaya düsük yapmaya devam eder....düsük doz heparinle insallah bi sonraki hamileligin devam eder...ama sakin tekrar igne kullanmamazlik yapma israr et...

Son düzenleme:
bu sefer dedim hep olumlu düşüncem öyle yaptın.iyi beslenmeye çalıştım.ne aklıma gelirse yaptım.olmayınca olmuyor.mutlaka yaz.inş iyi olursun.

canim hic pihtilasma testlerini yaptirdinmi..cünkü arka arkaya düsüklerde cogunlukla altta yatan sebep bu cikiyo..yada rahimde sekil bozukluguvarmi diye baktirdinmi hicc

pıhtılaşma testi yaptırdım.eğilim var dediler zaten iğne ve corasprin kullandım.rahime baktırmadım ama bende tutunamama gibi bir durumdan ziyada farklı bi sorun olduğunu düşünüyorum.çok doktor gezdim eger böyle bir durum olsaydı mutlaka söylerlerdi çünkü 2 defa kürtaj oldum.1 tanesi prof yapmıştı.

benimde 5 bebek kaybim var..yapilan tüm testlerde ve rahmimede bakildi sadece kan pihtilasmasi bulundu..son 3 bebekte heparin ve aspirin kullaniyorum kalp atisini aliyoruz yine kaybediyorum...simdi bide romatizmaya baktiracam özellikle lupus düsüge neden oluyomus....yada kortizon kullanacagim bagisikligi dahada güclendirmek icin...kadin dogumcun bebek icin zararli diyo ama kortizon icin ama yapacak biseyim yok daha kac defa düsük yapacamkii....

canim kac haftaliken kaybediyosunki..hem kürtajda belli olacagini hic duymadim böyle bi sorunun rahim filminde belli oluyo genellikle...bagisikligina bakildimi hic...

romatizmayı duymuştum.ona da baktırcam.lupus ne peki?

lupus yine bagisiklikla ilgili bi sorun...Uzun adıyla, Sistemik Lupus Eritomatosus (SLE) diye bilinen bu hastalık, bağışıklık sisteminin antikorlar üretip vücudun kendi yapılarına saldırmasıymis....kesin düsüge neden oluyomus....

canim kac haftaliken kaybediyosunki..hem kürtajda belli olacagini hic duymadim böyle bi sorunun rahim filminde belli oluyo genellikle...bagisikligina bakildimi hic...

benim biraz farklı 1.anasefali oldu 3 aylıkken alındı.2.7.haftalık kalbi durdu.2 defa kimyasal gebelik geçirdim.bu da şuan 9 haftalık ama 5.5 haftalık.kan uyuşmazlığı var mıydı?romatizmada hangi test yapışıyor?

Cnm bnm şimdiki doktorum rafael levi hem ege de hem özel muaynanesi var düşükten sonra cok detaylı bi inceleme yaptı herseyi tekrarlattı ama aynı zamanda perinatalogada gidiyorum namık beye de gitmiştim zamanında irenbe dede hsg cekildim vs vs
bence biz elimizde olan önlemleri almakla yükümlüyüz ama rabbim ne takdir ederse o olcak bende senin gibiydim cok yıkılmıstım ama toparlandım kendimne zmn ver bana bi doktor demiştiki
bir kadının 6 tane düşük yapmış olması 10 tane saglıklı cocuk dünyaya getirmiycegi anlamına gelmez
yani aslında bu cok sık oluyor ama ne zmn bizim başımıza geliyor o zmn farkına varıyoruz keşke hiç ögrenmeseydik ama kader

sorun neymiş peki canım?ne sorun varmış?

bizde kan uyusmazligi yok..daha bende bilmiyorum romatizmada hangi testlerin yapildigini..dr ariyorum daha...ama kanda bakiliyomus bide mr cekiliyomus bi arkadasim öyle dedi....simdiki yavrun baya geride gözüküyo canim kalp atisini aldinizmi.....

bide esli kromozomlariniza baktirdinizmi...

benimki ilki mol gebelikti 8 .haftada kaybettim..
2.yine 8 .haftada kaybettim..
3.15 haftalikken erken dogun yaparak kaybettim.
4.5 haftaliken kaybettim.
5.bi ay önce yine 8 haftalikken kaybettim...

insalalh bi gün bizede nasip olur saglikli evlat dogurmak...

Cnm 2 düşügümde genetik inceleme yapıldı ve kromozom bozuklugu cıktı doktorun dediği ztn vücudun atmak istedigi bi gebelik olduguydu yani krom.boz.oldugu zmn vucüt dogal olarak düşük yapmaya calısırmış
sonra eşimle bana testler yapıldıki iyiki yapılmış bende pıhtılaşma egilimi cıktı bu da sonraki gebeliklerim içln önemli iğne olucam devamlı ve corasprin lciyorum
allaha sükürler olsunki ciddi bisey cıkmadı

yasak hayal adlı arkadasım allah sanada en kısa zamanda saglıklı bir evlat nasip eylesin sende cok güclüsün yazdıklarından anlaşılıyor
belki yanlıştır ama ben hep ya dogursaydım da bişey olsaydı die düşündüm ben kendimi herseye ragmen sanslı görüyorum allah kaldırabilcegimiz yükler versin yeterki

cok tesekkür ederim hilal canim benim...rabbim hayirlisini biliyo diye hep sabretmekteyim..belki hayirlisi buymus deyip tevekkül ediyorum..

sanada cok gecmis olsun inslaah yasadigin son düsügün olur...tekrarlayan düsükler gercekten cok zor rabbim kimseye yasatmasin ..biz yasayanlarinda insallah en kisa sürede saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin.....

bebeği dahi göremedik.kese 9mm kadar çıktı sonra gerilmeye basladı.şuan zaten hafif lekelenmem basladı.yarın belli olur her sey.

canm 3 4 doktora sordum hepsi aynısını söylüyor ama benm hep en başta oluyor 5 6 haftalıkken sorun oluyor yani ne zaman başlayacağm ama doktorda vermiyor nasıl yapıcam bilmiyorum..şuan 2.gebeliğim ve ağrı ve kanama var şuanda bende artık bi çözüm bulmak istiyorum bıktım artık

romatizma testlerini arAştırma hastanelernde romatoloji bölümünde yaptırabilirsiniz peki bu BAĞISIKLIK ile ilgili tahlilleri nerede yaptırabiliriz.ben bir endokrin uzmanına gttm oradada herşeym normal çıktı

romatizma testlerini arAştırma hastanelernde romatoloji bölümünde yaptırabilirsiniz peki bu BAĞISIKLIK ile ilgili tahlilleri nerede yaptırabiliriz.ben bir endokrin uzmanına gttm oradada herşeym normal çıktı

en kısa zamanda yaptırcam bende.ama illa benim mi arastırp doktora mı söylemem lazım hiç mi akıllarına gelmiyor.

evet benımde mthr heterozıgot

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…