- Konu Sahibi daisy_izmir
-
bütün testleri yaptırdım sadece mtr 677 heterezigot çıktı ama bu mutasyona iğneye gerek yok çok hafif bi soruun bu diyorlar o zaman ben neden normal hamile olamıyorum neden
bu sefer dedim hep olumlu düşüncem öyle yaptın.iyi beslenmeye çalıştım.ne aklıma gelirse yaptım.olmayınca olmuyor.mutlaka yaz.inş iyi olursun.
pıhtılaşma testi yaptırdım.eğilim var dediler zaten iğne ve corasprin kullandım.rahime baktırmadım ama bende tutunamama gibi bir durumdan ziyada farklı bi sorun olduğunu düşünüyorum.çok doktor gezdim eger böyle bir durum olsaydı mutlaka söylerlerdi çünkü 2 defa kürtaj oldum.1 tanesi prof yapmıştı.
romatizmayı duymuştum.ona da baktırcam.lupus ne peki?
canim kac haftaliken kaybediyosunki..hem kürtajda belli olacagini hic duymadim böyle bi sorunun rahim filminde belli oluyo genellikle...bagisikligina bakildimi hic...
Cnm bnm şimdiki doktorum rafael levi hem ege de hem özel muaynanesi var düşükten sonra cok detaylı bi inceleme yaptı herseyi tekrarlattı ama aynı zamanda perinatalogada gidiyorum namık beye de gitmiştim zamanında irenbe dede hsg cekildim vs vs
bence biz elimizde olan önlemleri almakla yükümlüyüz ama rabbim ne takdir ederse o olcak bende senin gibiydim cok yıkılmıstım ama toparlandım kendimne zmn ver bana bi doktor demiştiki
bir kadının 6 tane düşük yapmış olması 10 tane saglıklı cocuk dünyaya getirmiycegi anlamına gelmez
yani aslında bu cok sık oluyor ama ne zmn bizim başımıza geliyor o zmn farkına varıyoruz keşke hiç ögrenmeseydik ama kader
benim biraz farklı 1.anasefali oldu 3 aylıkken alındı.2.7.haftalık kalbi durdu.2 defa kimyasal gebelik geçirdim.bu da şuan 9 haftalık ama 5.5 haftalık.kan uyuşmazlığı var mıydı?romatizmada hangi test yapışıyor?
Cnm bnm şimdiki doktorum rafael levi hem ege de hem özel muaynanesi var düşükten sonra cok detaylı bi inceleme yaptı herseyi tekrarlattı ama aynı zamanda perinatalogada gidiyorum namık beye de gitmiştim zamanında irenbe dede hsg cekildim vs vs
bence biz elimizde olan önlemleri almakla yükümlüyüz ama rabbim ne takdir ederse o olcak bende senin gibiydim cok yıkılmıstım ama toparlandım kendimne zmn ver bana bi doktor demiştiki
bir kadının 6 tane düşük yapmış olması 10 tane saglıklı cocuk dünyaya getirmiycegi anlamına gelmez
yani aslında bu cok sık oluyor ama ne zmn bizim başımıza geliyor o zmn farkına varıyoruz keşke hiç ögrenmeseydik ama kader
Cnm 2 düşügümde genetik inceleme yapıldı ve kromozom bozuklugu cıktı doktorun dediği ztn vücudun atmak istedigi bi gebelik olduguydu yani krom.boz.oldugu zmn vucüt dogal olarak düşük yapmaya calısırmış
sonra eşimle bana testler yapıldıki iyiki yapılmış bende pıhtılaşma egilimi cıktı bu da sonraki gebeliklerim içln önemli iğne olucam devamlı ve corasprin lciyorum
allaha sükürler olsunki ciddi bisey cıkmadı
yasak hayal adlı arkadasım allah sanada en kısa zamanda saglıklı bir evlat nasip eylesin sende cok güclüsün yazdıklarından anlaşılıyor
belki yanlıştır ama ben hep ya dogursaydım da bişey olsaydı die düşündüm ben kendimi herseye ragmen sanslı görüyorum allah kaldırabilcegimiz yükler versin yeterki
bizde kan uyusmazligi yok..daha bende bilmiyorum romatizmada hangi testlerin yapildigini..dr ariyorum daha...ama kanda bakiliyomus bide mr cekiliyomus bi arkadasim öyle dedi....simdiki yavrun baya geride gözüküyo canim kalp atisini aldinizmi.....
bide esli kromozomlariniza baktirdinizmi...
benimki ilki mol gebelikti 8 .haftada kaybettim..
2.yine 8 .haftada kaybettim..
3.15 haftalikken erken dogun yaparak kaybettim.
4.5 haftaliken kaybettim.
5.bi ay önce yine 8 haftalikken kaybettim...
canim bu mutasyonda eger bi dr igneye gerek yok diyosa degistir hemen bu doktoru...öyle derler bu mutasyonla insanlar arka arkaya düsük yapmaya devam eder....düsük doz heparinle insallah bi sonraki hamileligin devam eder...ama sakin tekrar igne kullanmamazlik yapma israr et...
romatizma testlerini arAştırma hastanelernde romatoloji bölümünde yaptırabilirsiniz peki bu BAĞISIKLIK ile ilgili tahlilleri nerede yaptırabiliriz.ben bir endokrin uzmanına gttm oradada herşeym normal çıktı
bebe aspirinini yeni verdi doktor.iğne veremem diyor senin pıhtılaşman yok heterezigot önemli değil diyor ben sna neden vereym diyor 3 doktora gttim 3üde ermiyor iğne kendim bebe aspirinin zorla istedm tamam dedi kullan dedi.beta hcg artmıyor çok yavaş artıyor ama düşmüyorda ne yaşadığımı bilmiyorum.en son 900 dü bugn 1200 çıktı doktor yetersiz bence olumsuz olacak diyor bu hastanedeki doktor iyice moralimi bozuyor izmirde gidebileceğim perinatalog bulmam lazım.manisadayım manisada yok çünkü....böyle değerleri az artıp sonuç alan yokmu ben ne yapıcam ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?