Kesenin çevresinde kanama:(

canbebekds

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
1.228
943
123
Arkadaşlar ben 6+4 haftalığım..bugün çok şükür kesenin içinde bebeği gördüm ve kalp atışlarını duydum.. Ama doktorum kese çevresinde hafif kanamalarım olduğunu söyledi.. Doktor birçok hamilede olabileceğini söyledi ve korkma dedi ama gelin bana sorun.. Böyle bu durum yaşayan varsa yardımcı olsun lütfen..

canım benim de vardı,ilk üç ay progesteron kullandım,sonra geçti, biraz kasık ağrım da vardı, doktorun ilaç vermedi mi?Senin kanama alanın daha küçüktür belki de.

2-3mm lik alanlar.. Ama doktor yatman gerekmiyor dedi. Progestan vajinadan kullanıyorum.. 2/3 saat sonra kireç gibi beyaz geri geliyo..sizinde böyle oluyor muydu

sıkıntılı bişey değildir canım moralini bozma dinlenmeye bak tehlikesi olsa doktorun uyarırdı heralde bebeğini üzme bencebeslemeye bak sen:emir_bebek::nazar:sağlıkla kucağına alırsın inş:49:

Benimde ilk hamileliğimde olmustu kesenin altında kanamalı bölge benim kanamam olmustu o zaman söylemişti doktor kimildamadan yatma istirahati vermişti senin kanaman olmadig icin tehlikeli değil sanırım yinede istirahat et

Benimde 9 haftalıkken başladı.. ilk başta lekelenme gibydi.. sonra 11 haftalıkken şakır şakır kanama geldi.. o anda da hastanede doktorun odasındaydım.. doktor hemen muayeneye aldı.. kanaman boşalmaya başlamış hiç korkma dedi.. sonra 2-3 gn daha devam etti.. ama ben sürekli yattım...

progestan aynen alçı gibi geri geiyo kiloda.. hiç korkma.. fitil olarak kullan daha etkili..

benimde olmuştu kanama hemde 12 haftaya kadrada ara ara oldu en son kan akmadan kurudu gitti şükür şuanda doğduk bile darısı başına inşallah

Benimki jeldi birikip de geri geliyordu çok rahatsız oluyordum doktorum iğneye geçti haftada bir vuruldum o daha rahat.

Benim de ikiz gebeliğim vardı 7+2 de kalp atışlarını her ikisinin de bende de ufak bi kanama vardı iğne yaptı ama bi sonraki hafta bebeklerden birinin kalbi durmuş. Ama diğeri sağlıklı. Yine de İğneye devam haftada 1 gün iğne olup ayaklarımı uzatıp yatıcam. Çok dikkat etmek gerekiyor. Gerçi bebek o kanamadan mı öldü bilemiyoruz ama dikkatli olmak şart.

Dikkat ediyorum kızlar ama bir köy okulunda öğretmenim ve birleştirilmiş sınıf.. Dinlenme şansım yok ama yine de oturduğum yerden ders anlatıyorum.. 7 hafta oldum bugün bakalım inşallah 2 hafta sonra doktora gittiğimde geçmiş olur. Sanki her an kanamam olacak gibi hissediyorum.. Kasıklarım ağrıyo maalesef.. Allah yardımcımız olsun..

Dikkat ediyorum kızlar ama bir köy okulunda öğretmenim ve birleştirilmiş sınıf.. Dinlenme şansım yok ama yine de oturduğum yerden ders anlatıyorum.. 7 hafta oldum bugün bakalım inşallah 2 hafta sonra doktora gittiğimde geçmiş olur. Sanki her an kanamam olacak gibi hissediyorum.. Kasıklarım ağrıyo maalesef.. Allah yardımcımız olsun..

Canım kanaman yok maşallah ne güzel işte kendini yorma derslerinide oturduğun yerde anlat keşke rapor alabilme gibi bir şansın olsa azda olsa dinlenirdin, burda ne arkadaşlar gördük şakır şakır kanamaları varken sağlıklı doğdu bebişler sen dikkat et kendine bak Allahın izniyle bebeğin iyi kanamada olmayacak Allahım yardımcın olsun

Canım kanaman yok maşallah ne güzel işte kendini yorma derslerinide oturduğun yerde anlat keşke rapor alabilme gibi bir şansın olsa azda olsa dinlenirdin, burda ne arkadaşlar gördük şakır şakır kanamaları varken sağlıklı doğdu bebişler sen dikkat et kendine bak Allahın izniyle bebeğin iyi kanamada olmayacak Allahım yardımcın olsun

İnşallah dediğin gibi olur canım.. Kese çevresindeki kanamayı öğreneli 1 hafta oldu nerdeyse.. ama çok şükür kanama falan olmadı.. İnşallah içerde kendi kendine geçer..

cok sevndim canım.. güle güle büyüsün inşallah.. bende36.cı haftadayım.. daha 1 ay var inşallah ama sancım cok oluyo.. 1 ay beklicek gib durmuyo hiç :)

bende 37+5 te doğurdum beklemedi kızım zaten ertesi gün sezeryan tarihini koymuştuk sabah doğuma gitcem derken gece sancılandım son zamanlarda benimde sancılarım oluyodu ama doğuma giderken hiçte öyle çok acı çekerek gitmedim biliyosun zaten erken doğum riskim vardı sancılı bi hamilelik geçiriyodum kasılmalarını takip et ben 5 dakikaya indiğinde gittim hoş yine sezeryan oldu ama olsun hayırlı doğumlar diliyorum sağ salim bebeğine kavuşman dileğiyle

Back
X