kesenin gorunmesi icin erken mi

kartanem_1982

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
237
37
318
35
Arkadaşlar adetim 8 gün geçti idrar testleri silik cikiyor ama kan testi 1169cikti. Karindan ggöremedi yarin tekrar gidicem. Vajinal ultrasondan gözükür mu

Tekrar gün vermedi mi doktor ? Geç döllenme olmuştur belki.Kan değerlerin yüksek görünüyo çünkü.

Arkadaşlar adetim 8 gün geçti idrar testleri silik cikiyor ama kan testi 1169cikti. Karindan ggöremedi yarin tekrar gidicem. Vajinal ultrasondan gözükür mu

Hayirli olsun canim.Rabbim kucagina almayi nasip etsin. Benin Dr 2000 değer ustu karinda görunur dedi. Vajinal usg de görünür ama 1 hafta daha bekle, öyle baktirma bence. Ben gecen hafta gittim, çok küçük keseyi gördük. 1-2 hafta sonra gel dedi. Simdi bi sikintim olmadigi için haftaya gideceğim. Kalp atisinida duyarim inş haftaya

Amin cnm. Ama şöle bi durum var.ben hergun yapiyorum test.bi önceki günegore beliriyo ama hala bi netlik yok resim yuklenmiyo yukleye bbilirsen gonderim

Amin cnm. Ama şöle bi durum var.ben hergun yapiyorum test.bi önceki günegore beliriyo ama hala bi netlik yok resim yuklenmiyo yukleye bbilirsen gonderim
Canm gebelik testi ne kadr hamile oldgnu olcmuo ki. Hamile olup olmadgni gosterio sadece. Oyle dusn ve panik yapma cnku 1000li degerlerde silk ckmasi manasiz kan degeri daha cok dusukken silk cikmaya baslio zatn. Canini sikma bos yere

Haklisin cnm. Hic ole düşünmemiştim. Değerim düşük değil sikinti olsa artmazdi zaten. Çarşamba randevum var. BBelli olacak. Dediğin gibi canimi boşuna sikmicam

merhabalar benim bir hafta önce değerim 6153dü. ama kese görünmedi ultrasyonda.doktorda alttan ultrasyon yapalım dedi
ben yaptırmak istemiyorum.tahminime göre 1,5 aylık ...kese ne zaman görünüür . (kiloluyum acaba ondan da görünmeyebilir mi?)

Canim 615 mi 6153 mü. 6 binlerde gorunur aslında ama kotu bisey düşünme.değerin güzel, Dr ne zaman cagirdi bi daha.

canım değerin çok güzel umarım herşey gönlüne göre olur bişey söyleyim mi ben cok dua ettim ve sağlıcakla kucağıma alayım kurban kesicem dedim bence sende ya bi fakir cocuğu sevindir yada kurban kes ben maneviyata çok inanıyorum Allah gönlüne göre versin

kese görmeye ne zaman gideceksin?

kese görmeye ne zaman gideceksin?
canım 3 haftalıkken gittim 125,3 idi kese görünmedi
4 haftalıkken gittim 746 idi kese varla yok arası cok küçük idi ,031 mm
bu ctrsi 5 hafta 2 gün olcak tekrar gidicem
senin son adet tarihin ne

vajinal ultrsn yaptırma bence ... bişe olmaz diolarda benim dr yapmadı benim istememe rağmen.. iyiki yaptırmamışım
bekle bi hafta daha canım birde muhakkak folic asite basla netten arastırsana folic plus hemen almağa baslaman lazım bence sen gebesin suan inşallah sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi aminnnn rabbim isteyen herkese versin

canım 3 haftalıkken gittim 125,3 idi kese görünmedi
4 haftalıkken gittim 746 idi kese varla yok arası cok küçük idi ,031 mm
bu ctrsi 5 hafta 2 gün olcak tekrar gidicem
senin son adet tarihin ne

aynıyız senle 12 eylül sat ben henüz gitmedim doktora perşembe günü gideceğim nasipse 1500 den sonra görünüyormuş zaten

benim de sat 14 eylül'dü. şuan 4+2 haftadayım. adet günümde kan değerim 467'ydi. üzerinden 4 gün geçti bi daha test yaptırmadım. sizce kese ne zaman görünür?

benim de sat 14 eylül'dü. şuan 4+2 haftadayım. adet günümde kan değerim 467'ydi. üzerinden 4 gün geçti bi daha test yaptırmadım. sizce kese ne zaman görünür?
ben 5+5 te gittim doktora kese göründü. 5. hafta da git doktora sende görürsün inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…