Kesenin içinde ki nokta bebek mi

Kokunhuzur_2014

Sen iki melegimin kanatlarisin
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
3.099
830
123
Kızlar bugün Dr gittim 4 haftalık dedi daha yeniymis untrasonda dikkatimi çekti nokta var sanki içinde bilgisi olan var mi 20161027_141517.webp

Canım dr söylemeliy dı sana Bebek görunuyo dıye benimki beş haftalıktı sadece kese görunuyo dedı yani haftaya bebegı görrz dedı

Sormadım cnm ya en son verdi bana ekranda da görmedim böle yakın şekilde uzaktan olunca farkedemedim

Hayırlı olsun canım 4 haftada gördü mü keseyi ben henüz muayene olmadım ptesi gidicem bizde görürüz inşallah keseyi ve bebişi

Kızlar bugün Dr gittim 4 haftalık dedi daha yeniymis untrasonda dikkatimi çekti nokta var sanki içinde bilgisi olan var miEki Görüntüle 1903739
4 haftaliksan eger suan daha sadece kese görünür cünkü bebegin daha cok kücük. Ben 6. haftadayim ve bizde sadece keseyi gördük ama doktorum normal dedi yani biraz daha beklemelisin ama kesenin olmasi hamile oldugunu gösteriyor tabiki

4 haftaliksan eger suan daha sadece kese görünür cünkü bebegin daha cok kücük. Ben 6. haftadayim ve bizde sadece keseyi gördük ama doktorum normal dedi yani biraz daha beklemelisin ama kesenin olmasi hamile oldugunu gösteriyor tabiki
İki gün önce değerim 2494 du iki katı olduysa die dusundum bebek 5000 de filan gozukuyo galiba olabilir mi diye düşündüm noktayı gorunce

Kizlar erken dollenme diye bir sey var. Yumurtlama doneminin ilk gunlerinde iliski yasanildiysa erken dollenme oluyor v e kese erken gorulebiliyor. Bende 6 haftalikken gorunmustu kese. Ama o gozuken minik sey bebegin olustugunu yani kesenin bos olmadigini gosteriyor. Ama doktir nasil soykememis bak bebek burada diue ona sasirdim dogrusu.

Canım doktor Amcam var biraz önce yanındaydım senin fotoyu gösterdim merakımdan kusura bakma evet bebekmiş hayırlı uğurlu olsun bende çok merak ettim nedir acaba diye :) gösterdiğim için kusura bakma ama ben de karşılaşırsam diye merakımdan dayanamadım tesadüf gidince de sorayım dedim :)

Canım doktor Amcam var biraz önce yanındaydım senin fotoyu gösterdim merakımdan kusura bakma evet bebekmiş hayırlı uğurlu olsun bende çok merak ettim nedir acaba diye :) gösterdiğim için kusura bakma ama ben de karşılaşırsam diye merakımdan dayanamadım tesadüf gidince de sorayım dedim :)
Saol cnm allah razi olsun ben daha yeni giruyorum mesaji cuma gittim tekrardan cok sukur bebegi kalp atisini duydum

Back
X