- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyyyyy çok sevindim anlamadım da teşekkür ederim allah ragzi olsun cnmEvet bebek canim hayirli ugurlu olsun.
Evet cnm 4 5 arasi dedi son adetimi bilmediğimiz için tam olarak daha yeni dedi o kadar insallh bebeği de görürsün canmHayırlı olsun canım 4 haftada gördü mü keseyi ben henüz muayene olmadım ptesi gidicem bizde görürüz inşallah keseyi ve bebişi
Rica ederim. Sag salim kucagina almayi nasip etsin Rabbim.Ayyyyyyy çok sevindim anlamadım da teşekkür ederim allah ragzi olsun cnm
4 haftaliksan eger suan daha sadece kese görünür cünkü bebegin daha cok kücük. Ben 6. haftadayim ve bizde sadece keseyi gördük ama doktorum normal dedi yani biraz daha beklemelisin ama kesenin olmasi hamile oldugunu gösteriyor tabikiKızlar bugün Dr gittim 4 haftalık dedi daha yeniymis untrasonda dikkatimi çekti nokta var sanki içinde bilgisi olan var miEki Görüntüle 1903739
Amin insallahRica ederim. Sag salim kucagina almayi nasip etsin Rabbim.
İki gün önce değerim 2494 du iki katı olduysa die dusundum bebek 5000 de filan gozukuyo galiba olabilir mi diye düşündüm noktayı gorunce4 haftaliksan eger suan daha sadece kese görünür cünkü bebegin daha cok kücük. Ben 6. haftadayim ve bizde sadece keseyi gördük ama doktorum normal dedi yani biraz daha beklemelisin ama kesenin olmasi hamile oldugunu gösteriyor tabiki
Saol cnm allah razi olsun ben daha yeni giruyorum mesaji cuma gittim tekrardan cok sukur bebegi kalp atisini duydumCanım doktor Amcam var biraz önce yanındaydım senin fotoyu gösterdim merakımdan kusura bakma evet bebekmiş hayırlı uğurlu olsun bende çok merak ettim nedir acaba diye :) gösterdiğim için kusura bakma ama ben de karşılaşırsam diye merakımdan dayanamadım tesadüf gidince de sorayım dedim :)