Merhaba arkadaşlar ben geçen hafta hamile olduğumu öğrendim erken gebelik testiyle doktora gittim 2 gün arayla kan testi yaptılar 1.sinde 1598 2.sinde 4600 civarı çıktı ilk gittiğimde vajinal ultarasonla baktı görd keseyi 2.sinde değerin bayağı yükselmiş normal görebiliriz dedi ve gördü ama rahimin sağ üst tarafında tüplere yakım dedi 1 hafta sonra yine gel ne tarafa gelişecek bakalım ded ama içime korku girdi o an doktora da soramadım kötü bişeymi araştıeıyorum bişeyde bulamıyorum duyan gören bilen var mı bana bilgi verin lütfen
Alla allaaa yaaaa saglikli guzel gebelik doktorda gormus valla bu doktorlarin anneleri soktugu panik... ztn buyudukce yerini bulcak bebis. Benimde sagda ama hic tuplerin neresinde ne tarafinda fln soylemedi. Saglikla gelsin degerleribde super
Alla allaaa yaaaa saglikli guzel gebelik doktorda gormus valla bu doktorlarin anneleri soktugu panik... ztn buyudukce yerini bulcak bebis. Benimde sagda ama hic tuplerin neresinde ne tarafinda fln soylemedi. Saglikla gelsin degerleribde super
Doktorlar genelde hep olabilecek en kötüyü söylüyorlar.Onlara göre normal böyle konuşmak.Hamileliğin ilk başlarında zaten herkeste bir tehlike olabiliyor zaman gösteriyor ne olacağını.Sadece sabır ve zamana bırakıp iyi düşünmek lazım ilk zamanlarda.
Doktorlar genelde hep olabilecek en kötüyü söylüyorlar.Onlara göre normal böyle konuşmak.Hamileliğin ilk başlarında zaten herkeste bir tehlike olabiliyor zaman gösteriyor ne olacağını.Sadece sabır ve zamana bırakıp iyi düşünmek lazım ilk zamanlarda.
Aynen öyle halbuki hamilelikte moral iyi tutmak lazım stres yapmamak lazım bizi strese sokuyorlar. Bugün anestezici yeğenime attım ultrason görüntüsünü ordan bir uzmana göstersin diye. Doktor önemli olan kesenin şekli demiş gayet düzgün boşun sıkıntıya hirmesin demiş öyle moralim yerine geldi