Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim başıma böyle birşey gelmedi ama ne olursa olsun mutlaka başka bir doktora da git.Arkadaşlar 6+5 hamileyim kesenin şekli bozuk ve kese beklenilenden küçük dedi Dr.alalim dedi ama aldırmak istemedim başına böyle bişey gelen var mı düzelir mı kese![]()
Arkadaşlar 6+5 hamileyim kesenin şekli bozuk ve kese beklenilenden küçük dedi Dr.alalim dedi ama aldırmak istemedim başına böyle bişey gelen var mı düzelir mı kese![]()
Kese bozuk olduğunda kendiliğinden düşer diye biliyorum zaten neden kürtaj yapalım dedi ki. En az 1 hafta daha bekle başka doktora da git bebeğinden vazgeçmek ne kadar kolay geliyor doktorlara. Hiç üzülme stres yapma iyi düşün iyi olsunArkadaşlar 6+5 hamileyim kesenin şekli bozuk ve kese beklenilenden küçük dedi Dr.alalim dedi ama aldırmak istemedim başına böyle bişey gelen var mı düzelir mı kese![]()
Cnm bebekte kalp atışı aldınız mıArkadaşlar 6+5 hamileyim kesenin şekli bozuk ve kese beklenilenden küçük dedi Dr.alalim dedi ama aldırmak istemedim başına böyle bişey gelen var mı düzelir mı kese![]()
Yuhh dis gebelikte sezeryan ilk kez duyuyorum. Yok yere kadincagizi kesecekti yani nerdeyse. Hayir okumasak arastirmasak kandiracaklarCanim bende doktora gittim.ikiz olabikir dedi sonra kanama.alani olabilir dedi daha sonra kese yamuk yumuk bu duser git evde.dinlen kanama olursa gel burdada olsa yatirsamda dusecek olan duser dedi beni bir guzel bozdu yolladi yol üstünde ozele gittik doktor tek.kese gozukuyo kanama alanida yok ve cokda guzel saglikli gözüküyor dedi dusecek gibi durmuyo vallaha dedi diyecegim sana sakin tek doktorla bir fikirde olma git baska.doktora o olmadi baska bitane dahs hepsi aynjsini derse tmm dersin ama.farkli söylerlerse sende onlemini alirsin doktorlara hersey kolay basindan atar gibi davraniyolar birde eltimede mesela dis gebelik tanisi konulduğunda sezeryanla alirim demis doktorun biri baska doktora gitmisler kurtajla almis bitmis dis gebelikte sezeryan duyan varmidir nasil mantiktiir o düşün sakin ol dua et ve baska.doktora görün canim
Bugün bi kaç Dr a daha gitcem bende hemen vazgeçmek istemiyorum zaten evet onlara çok kolay hemen alalım bitsin gitsin sonra bi daha hamile kalırsın diyolar tabi senin psikolojin önemli değilCanim bende doktora gittim.ikiz olabikir dedi sonra kanama.alani olabilir dedi daha sonra kese yamuk yumuk bu duser git evde.dinlen kanama olursa gel burdada olsa yatirsamda dusecek olan duser dedi beni bir guzel bozdu yolladi yol üstünde ozele gittik doktor tek.kese gozukuyo kanama alanida yok ve cokda guzel saglikli gözüküyor dedi dusecek gibi durmuyo vallaha dedi diyecegim sana sakin tek doktorla bir fikirde olma git baska.doktora o olmadi baska bitane dahs hepsi aynjsini derse tmm dersin ama.farkli söylerlerse sende onlemini alirsin doktorlara hersey kolay basindan atar gibi davraniyolar birde eltimede mesela dis gebelik tanisi konulduğunda sezeryanla alirim demis doktorun biri baska doktora gitmisler kurtajla almis bitmis dis gebelikte sezeryan duyan varmidir nasil mantiktiir o düşün sakin ol dua et ve baska.doktora görün canim
Yok canım daha yarın 7 haftalık olacak henüz almadik kalp atışıCnm bebekte kalp atışı aldınız mı
Hiç kendiliğinden düşer demediler bende tam nasıl alacaksınız demedim bi hafta daha beklemek istiyorum dedim çıktımKese bozuk olduğunda kendiliğinden düşer diye biliyorum zaten neden kürtaj yapalım dedi ki. En az 1 hafta daha bekle başka doktora da git bebeğinden vazgeçmek ne kadar kolay geliyor doktorlara. Hiç üzülme stres yapma iyi düşün iyi olsun
Vajinal mi yoksa karından mı bakıldıYok canım daha yarın 7 haftalık olacak henüz almadik kalp atışı
Vajinal de bakıldı karından da bakıldıVajinal mi yoksa karından mı bakıldı
Bugün bi kaç Dr a daha gitcem bende hemen vazgeçmek istemiyorum zaten evet onlara çok kolay hemen alalım bitsin gitsin sonra bi daha hamile kalırsın diyolar tabi senin psikolojin önemli değil
Yuhh dis gebelikte sezeryan ilk kez duyuyorum. Yok yere kadincagizi kesecekti yani nerdeyse. Hayir okumasak arastirmasak kandiracaklar
Vajinalde 6-7 haftalık genelde kalp atışı alınıyor bir ihtimal diyorlar sen baska doktora gittiginde bu kalp atışı mevzusunuda sor. Sana kotu hikayeler anlatmayı istemiyorum mucizelere inanırım hayırlısı olsunVajinal de bakıldı karından da bakıldı
Çok ilerleyen durumlarda sezeryanla alıyorlar canımYuhh dis gebelikte sezeryan ilk kez duyuyorum. Yok yere kadincagizi kesecekti yani nerdeyse. Hayir okumasak arastirmasak kandiracaklar
Yok bebek görünmüyor dedi şimdiki Dr yine buyumemis ama bekleyelim bi hafta daha belki kendin dusurursun ama genetik incelensin dersen kürtajla alalim dedi bu da .Yani benim pek ümidim kalmadı rabbim hayırlısını versin artık yapacak bişey kalmadı heralde son bi umut öğleden sonra bu Dr la daha goruscem ama aynı şeyleri duycam gibiVajinalde 6-7 haftalık genelde kalp atışı alınıyor bir ihtimal diyorlar sen baska doktora gittiginde bu kalp atışı mevzusunuda sor. Sana kotu hikayeler anlatmayı istemiyorum mucizelere inanırım hayırlısı olsun
İnş.En kısa zamanda duyarsınız canım ya inş.bi sıkıntı çıkmaz.ben artık hamilelikten korkar oldum hiç bi sebep yok diyorlar ama anlamadım niye böyle oluyor bu kaçıncıAynem oyle.canim hakkinda hayirlisi olsun insallah benimde suan 6+3gunlugum daha duymadik kalp.atislarini insallah duyariz hayirlisi ile
Ayni şeyleri yaşadım bebek sağlıksızsa böyle oluyor galiba kurtaj olali 26 gun olmus hayirlisi boyleymis diyoruz. Uzme kendiniYok bebek görünmüyor dedi şimdiki Dr yine buyumemis ama bekleyelim bi hafta daha belki kendin dusurursun ama genetik incelensin dersen kürtajla alalim dedi bu da .Yani benim pek ümidim kalmadı rabbim hayırlısını versin artık yapacak bişey kalmadı heralde son bi umut öğleden sonra bu Dr la daha goruscem ama aynı şeyleri duycam gibi![]()