Kesenin şekli bozukmuş !!

Bilmiyorum canım benden 4-5 tüp almislardir en fazla bende Aralık'ta kürtaj oldum benim bebegiminde kalbi durmuştu.beni baz alipta moralini bozma her insanda farkli ilerliyor durum du bakalım bekle güzel olur herşey inş.
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inş. Bebeklerimizi sagsalim kucağımıza alırız bi umut işte elimden geldiği kadar dualar okuyorum rabbim duysun sesimizi

Arkadaşlar 6+5 hamileyim kesenin şekli bozuk ve kese beklenilenden küçük dedi Dr.alalim dedi ama aldırmak istemedim başına böyle bişey gelen var mı düzelir mı kese :KK43:
Bencede bekle kese bozuk olsa sagliksiz gebelik diye vücut onu kendiliginden atar kürtaja gerek yok. Ayrica baska bir doktora daha git görün Kesenin resmi varmi? Ayrica kesenin sekli zaman gectikce degisiyor ki ayni kalmiyor

Bencede bekle kese bozuk olsa sagliksiz gebelik diye vücut onu kendiliginden atar kürtaja gerek yok. Ayrica baska bir doktora daha git görün Kesenin resmi varmi? Ayrica kesenin sekli zaman gectikce degisiyor ki ayni kalmiyor
Gidiyorum canım cuma başka Dr a daha gitcem onla 5 ayrı Dr olacak evet varda ultrason resim yukleyemiyorum bilemedim ama dünkü işte bi tarafi ince bir tarafı geniş ti

Kızlar dğn doktora gittim kese şeklini beğenmedim dedi bebeğinde dedi kalp atışı yok daha 5+5 hamileyim ne yapmayı düşünüorsunuz bundan sonra dedi yani kanamam yon sadece lekelenmem oluordu arada hepsi o çok üüzldm ne yapacağımı bilmiorm :(

Gidiyorum canım cuma başka Dr a daha gitcem onla 5 ayrı Dr olacak evet varda ultrason resim yukleyemiyorum bilemedim ama dünkü işte bi tarafi ince bir tarafı geniş ti
Keşke sonucu da yazsaydınız. İnşallah bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almışsınızdır.

Keşke sonucu da yazsaydınız. İnşallah bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almışsınızdır.
Çok isterdim ama maalesef düşük yaptım .bebek oluşmadı kese boştu.ama benim durumunda olup kucağına alan arkadaşlarım var ümitsizliğe kapılmayın

Çok isterdim ama maalesef düşük yaptım .bebek oluşmadı kese boştu.ama benim durumunda olup kucağına alan arkadaşlarım var ümitsizliğe kapılmayın
Çok üzüldüm, ben sizi merak ettim sadece. Allah umarım en hayırlı zamanda çok hayırlı çok sağlıklı evlatlar nasip eder size.

Back
X