Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence kız.7+2haftalik kesenin şekline gore sizce cinsiyeti nedir anlayan arkdaslar lütfen yardimci olurmusunuz ? Bu arada rahimden bakıldı usgle .
Anlıyor musun canım bir kizim var birde oglum buda ne çıkarsa şansımaBence erkek kuzum ❤![]()
Bunlarda oğlanla kızın keseleri hala hepsini özenle saklarımAnlıyor musun canım bir kizim var birde oglum buda ne çıkarsa şansımakızın kese yuvarlakti soldaydı oglaninki sağda onumkide fasulye tarzı buna benziyor bakalim ne çıkacak cok merak ediyorum ya
![]()
Erkek kesesi7+2haftalik kesenin şekline gore sizce cinsiyeti nedir anlayan arkdaslar lütfen yardimci olurmusunuz ? Bu arada rahimden bakıldı usgle .
Tsk ederim yorumunuz icin bende oğlumun kesesine benzettim yukariyada attim resim malum bende bir kiz bir oglan olunca bu3. Bebis 2.usg resimide varErkek kesesi![]()
Rica ederim aynen erkek kesesi muz seklinde uzunlamasna oluyor... sizde ikiside varmis zaten sağlikla dogsun insallah bebeginizTsk ederim yorumunuz icin bende oğlumun kesesine benzettim yukariyada attim resim malum bende bir kiz bir oglan olunca bu3. Bebis 2.usg resimide var![]()
Sagolun cok tsk ederim rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah ilginiz icin cok tsk ederimRica ederim aynen erkek kesesi muz seklinde uzunlamasna oluyor... sizde ikiside varmis zaten sağlikla dogsun insallah bebeginiz![]()
Canım kesin diyemem ama tahmin ediyorum gönderebilirsinAnlıyor musun canım bir kizim var birde oglum buda ne çıkarsa şansımakızın kese yuvarlakti soldaydı oglaninki sağda onumkide fasulye tarzı buna benziyor bakalim ne çıkacak cok merak ediyorum ya
![]()
Bilen anlayan fındık fıstıklar niredeHanımlar kesenin şekline göre sizce kız mı erkek mi![]()
Yoklar saklanmışlarBilen anlayan fındık fıstıklar nirede![]()
Canım kesin diyemem ama tahmin ediyorum gönderebilirsin![]()