ay ınsallah doktorda cıkar dıye dusunuyorum dedı ama yıne de takıpte olucaz deyınce ınsanın ıcıne oturuyor ya..tessekkur ederımBebek ya öne ya da rahim arka duvarına yerleşir ve evet zamanla plesanta büyüdükçe yukarı çıkar bence endişe etmeyin
Inşallah ya .doktor genelde böyle oluyor yukarı çıkıyor dedi ama pimpirikli olduğumuz için takip edelim dedi bir hafta sonrası için yine ..boylede deyince insanın içine bir oturuyor..insallah çıkar bakalimBende de aynı durum vardı, 7~8.Haftada plasenta oluşmuş oluyor. O zaman arkaya yerleştiğini gördük ve rahatladık. Doktorum da arkaya yerleşir diye öngörmüştü. Sizinki de öyle demişse öyle olur büyük ihtimalle. Biliyorlar çünkü aynı durumla sürekli karşılaşa karşılaşa
Inşallah ya .doktor genelde böyle oluyor yukarı çıkıyor dedi ama pimpirikli olduğumuz için takip edelim dedi bir hafta sonrası için yine ..boylede deyince insanın içine bir oturuyor..insallah çıkar bakalim
6. haftadakı kontrolde bebegı ve kalp atıslarını duyduk ama malesef yerı degısmemıs skar gebelık dedı sonlandıralım dıyor doktor..ayın 12 sınde perınatolog prof dan randevu aldık o ne dıyecek bılmıyorum .oda aynı seyı soyleyecek ıllakı ..yanı suan cok uzgunumBende de aynı durum vardı, 7~8.Haftada plasenta oluşmuş oluyor. O zaman arkaya yerleştiğini gördük ve rahatladık. Doktorum da arkaya yerleşir diye öngörmüştü. Sizinki de öyle demişse öyle olur büyük ihtimalle. Biliyorlar çünkü aynı durumla sürekli karşılaşa karşılaşa
Çok üzgünüm inşallah perinatolog farklı bir şey söyler belki yeri yakındır sadece ama diğer durum kesinse tehlikeli bir durum anne için de, ve sonlandırılması gerekiyormuş inşallah iyi olan haberi verirsin bize6. haftadakı kontrolde bebegı ve kalp atıslarını duyduk ama malesef yerı degısmemıs skar gebelık dedı sonlandıralım dıyor doktor..ayın 12 sınde perınatolog prof dan randevu aldık o ne dıyecek bılmıyorum .oda aynı seyı soyleyecek ıllakı ..yanı suan cok uzgunum
aynen cnm devam etmek ıstersek 32. haftada sonlandırılıyormus ayrıca kanamalı buyuk bır sezeryan amelıyatı oluyormus.rahım alınabılıyormus oldukca rısklıymıs.zaten gıttıgımız hastane devam etmek ıstersek orası ustlenmıyor bıle o derece yanı.benım anladıgım durum anne ıcın hayatı rısk sanırım bebegı bır sekılde belkı cıkaracak ama anne belkı masada kalacak ..ay ıcım nasıl kotu neyse gıdeyım su perınatolaga ayın 12 sınde ne gerekıyorsa artık nasıl yonlendırırse onu yapıcaz..Çok üzgünüm inşallah perinatolog farklı bir şey söyler belki yeri yakındır sadece ama diğer durum kesinse tehlikeli bir durum anne için de, ve sonlandırılması gerekiyormuş inşallah iyi olan haberi verirsin bize
Kötüyü dusunmeyelim farklı drlardan da görüş almak lazım benim bebeğimin kalbi durduğunda bile kürtaj için 3 farklı Dr a gitmiştim, yönlendirilmiştim. Her USG farklı Dr kar da farklı inşallah güzel haberle dönersin buraya da yazarsan sevinirimaynen cnm devam etmek ıstersek 32. haftada sonlandırılıyormus ayrıca kanamalı buyuk bır sezeryan amelıyatı oluyormus.rahım alınabılıyormus oldukca rısklıymıs.zaten gıttıgımız hastane devam etmek ıstersek orası ustlenmıyor bıle o derece yanı.benım anladıgım durum anne ıcın hayatı rısk sanırım bebegı bır sekılde belkı cıkaracak ama anne belkı masada kalacak ..ay ıcım nasıl kotu neyse gıdeyım su perınatolaga ayın 12 sınde ne gerekıyorsa artık nasıl yonlendırırse onu yapıcaz..
Ben ilk gittiğimde 6. Haftadaydım bana 9. Haftaya gün vermişti plasenta o zaman oluşumunu tamamlıyor diye. Henüz karar vermek için erken olabilir. Ayrıca perinatologlar bu konularla daha çok uğraşıyorlar, en doğru yönlendirmeyi onlar yaparlar. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun6. haftadakı kontrolde bebegı ve kalp atıslarını duyduk ama malesef yerı degısmemıs skar gebelık dedı sonlandıralım dıyor doktor..ayın 12 sınde perınatolog prof dan randevu aldık o ne dıyecek bılmıyorum .oda aynı seyı soyleyecek ıllakı ..yanı suan cok uzgunum
Sizindemi sezeryan yerindeydiBen ilk gittiğimde 6. Haftadaydım bana 9. Haftaya gün vermişti plasenta o zaman oluşumunu tamamlıyor diye. Henüz karar vermek için erken olabilir. Ayrıca perinatologlar bu konularla daha çok uğraşıyorlar, en doğru yönlendirmeyi onlar yaparlar. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun
Yakındı benim de 2 mm mesafe vardı sadece. Muhtemelen yukarı çıkar dedi, çıktı çok şükür.Sizindemi sezeryan yerindeydi
Yaa çok sevindimBir 15 gun öncesinde bu konuyu açmıştım.sivasta olduğumuz için gebelik kontrollerim ilk orda yapılmıştı.basta sezeryan yerine yakin dediler bir hafta sonra skar gebelik diye sonlandirmak istemişlerdi.kendi memleketimize dönük izmir e iki farklı perinatoji prof a göründum..gebeligim skar gebelik olmadığını aşağı yerleşim li olduğunu söylediler.gebelige devam etmem de sorun olmadığını sadece 5 . Aydan itibaren biraz daha sıkı takip altında olacağım söylendi. Plesanta nin suan nerde olacağı belli olmaz denildi..eger ki doğum kanalını kapatacak şekilde yerlesirse plesanta previa gibi bir durum söz konusu olursa da üstesinden gelinebilecegi söylendi.. ama suan için bunları düşünmemizi söylediler.. çok rahatladık açıkçası. 3 hafta sonra ikili tarama testlerine gidicem bundan sonra normal rutin kontroller..aslinda diyeceğim su ki asla bir doktorun olumsuz konuşmasıyla kimse boşuna kendini strese sokmasın..ve asla bu tip durumlarda tek doktorla kalmasın kimse mutlaka araştırsin görüş alsin
Şu skar olayi ortadan kalktı ya canim şükürler olsun sevinemedik bile gebelige ya yeni yeni kendimize geliyoruz:) guzel dileklerin için çok teşekkür ederim..Yaa çok sevindimçok şükür plesanta yukarı çıkar benim de ilk gebelikte aşağıdaydı zamanla yukarı çıkmıştı, zaten her türlü tekrar sezeryan olacaksın aşağıda olsa bile, sağlıkla kavuşun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?