- 17 Ekim 2019
- 152
- 38
- 48
- Konu Sahibi Prensannesi06_
-
Beta hcg mi bilmiyorum ama 6+2 de ben bebeği görmüştümKızlar merhaba. 6+3 günlük hamileyim. En başından beri doktor beni düşer beta yükselmez dedi 18 le başladım. Her testte doktor çok şaşırdı. Bugün yine kan verdim. Değerim 625 olmuş ve kese bebeği gördük. Bu kadar az değerle bebeği gören oldu mu aranızda. Kafam çok karıştı
Beta hcg mi bilmiyorum ama 6+2 de ben bebeği görmüştüm
Birde bana beta hcg 1500 üstü gözüküyor demişti o geldi şimdi aklımaKızlar merhaba. 6+3 günlük hamileyim. En başından beri doktor beni düşer beta yükselmez dedi 18 le başladım. Her testte doktor çok şaşırdı. Bugün yine kan verdim. Değerim 625 olmuş ve kese bebeği gördük. Bu kadar az değerle bebeği gören oldu mu aranızda. Kafam çok karıştı
Birde bana beta hcg 1500 üstü gözüküyor demişti o geldi şimdi aklıma
Böyle canım işte
Ultrason cihazı eski mi çok küçük göstermiş ekranda
Daha yakın hali var ki ben bebegı göremiyorumHayır canım eski değil birde yılların doktoru bayağı tecrübeli birisi. O bile çok şaşırdı gozukince
Misal örnek olsun diye arıyorum 6+2 (ultrasona göre 6+3)
Ama bu ultrason 6+2 miş ve çok uzakdan çekilmiş gibi belki anne karnındaki yağ veya karın katmanından vs olabılır gerçiBT değerini bilmem de Makineden makineye fark ediyor bence. İlk kızıma hamileyken 3 haftalıkken keseyi görmüştüm ben. hatta iki tane kese vardı ikiz demişlerdi. Biri büyümedi maalesef. daha önce de başka bir hastaneye gitmiştim testte çift çizgi görünce bebeğe baktırmak için. Ancak orada bir şey gözükmüyor demişlerdi.
Ama bu ultrason 6+2 miş ve çok uzakdan çekilmiş gibi belki anne karnındaki yağ veya karın katmanından vs olabılır gerçi
[/QUOTE bilmem ki olabilir mi acaba
Canım doktor işaretledi bende defalarca sordum o bebek mi diye evet dediOrdaki kese degilmi bebek nerede..
[/Qca
Çok küçük canım attığın görüntü benım attığım ile kıyasla aynı hafta başka bı yerde de ultrasona gir benceCanım doktor işaretledi bende defalarca sordum o bebek mi diye evet dedi
Bebek bu kadar erken oluşmazki zaten önce kese sonra bebek oluşmaya başlar. Yani bebeği ancak bi daha ki kontrolde görebilir 10- 5 gün spnraOrdaki kese degilmi bebek nerede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?