Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç duymadım canım ama ölcümleri her doktor farklı yapıyor, içine sinmezse başka doktora daha git daha detaylı bir ultrasona falan girersin belki. Umarim dediği gibi bir durum yoktur çoğu zaman boş yere evhamlandigimizla kaliyoruz eğer sıkıntı olduğu konusunda emin olurlarsa o zaman karar vermen gerekir henüz çok küçük haftan.8 haftalık hamileyim ve bebegim haftasıyla uyumlu. Yanlız kese 6 hafta 5 günlük. Kese yavaş gelişiyor. Doktor genetik problemler olabilir. Cocukda anormallik olabilir dedi. Haftaya gel dedi. Cok üzgünüm başına böyle birşey gelen varmı.
Neden sevinemiyorsun ki bi sıkıntı mı var ? Benim SAT a göre bugün 5 haftalık oldu kan testi pazartesi günü 1103 çıkmıştı ufakoldupuiçin kese görünmüyor henüz dedi Dr çarşamba tekrar test yaptım sağlık ocağı da 2141 e çıkmıştı Dr a gitmek istemedim tekrar çünkü çoğu arkadaş 6 . hafta da gördü keseyi bende pztsi yada perşembe ye kadar beklemeye çalışacam hem kese yi hem de belki kalp atışını duyarım diyeHamileligime hiç sevinemedim
Yeni olduğu için görememiş olabilirler.Merhaba adetim 5 gün gecikti ve test yaptım pozitif doktordan çıktım keseyi göremedi ne demek bu acaba kötü bisey mi
Ben anlamadım neden reglinun ilk gününü sayıyorlar ben en son 30 aguatos da ilk regl günümdu 6 7 gün sürdü sonra olmadım zaten ne kadarlık hamileyim ben
canım 27 gün önce yazmışsın. gelişme oldu mu ? ben de aynı durumdayım şu an8 haftalık hamileyim ve bebegim haftasıyla uyumlu. Yanlız kese 6 hafta 5 günlük. Kese yavaş gelişiyor. Doktor genetik problemler olabilir. Cocukda anormallik olabilir dedi. Haftaya gel dedi. Cok üzgünüm başına böyle birşey gelen varmı.
canım 27 gün önce yazmışsın. gelişme oldu mu ? ben de aynı durumdayım şu an
Cok normal 48 saatte bir 2 katına çıkması gerekiyor seninki de gayet güzel yükselmiş. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar herkese merhaba. Ben en son 24 eylülde adet olsum ama ben de pko var adetlerim düzensizdir genelde. Kan testinde 31 ekimde beta hcg 186 çıktı. Bugün tekrar tahlil verdim yani 2 gün sonra 480 çıktı. Sizce normal mi kaç haftalık filan hiç bilmiyorum doktor haftaya ultrason yapalım dedi.
Amin inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin:) progesteronum 8,3 çıktı bu değer beta hcg ye göre normal mi peki ilk hamilelik deneyimim çok tecrübesizim :) acaba kaç haftalıktır filan hep merak ediorum ama ultrasonda mı belli oluyor bunlarCok normal 48 saatte bir 2 katına çıkması gerekiyor seninki de gayet güzel yükselmiş. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Son regli tarihinizi biliyorsanız buna göre hesaplayabilirsiniz bilmiyorsanız da artık ultrasonu bekleyeceksiniz :)Amin inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin:) progesteronum 8,3 çıktı bu değer beta hcg ye göre normal mi peki ilk hamilelik deneyimim çok tecrübesizim :) acaba kaç haftalıktır filan hep merak ediorum ama ultrasonda mı belli oluyor bunlar
Gebeligimin 3.ayına girdik. Suan kese ve bebek arasında 5 gün oynuyor. Doktor kese bebege yetişmiş dedi. 2li testimizi yaptırdık sonuc bekliyoruz. Hergün elim kalbimde bişey olucak diye düşünüyorum. Başta problemler olabilir anormallik olabilir dedi ya doktor hep elim yüregimde. Allahın dedigi olur rabbim hayırlısını nasip eder inşallah. Sen kaç haftalıksın bebek kaç haftalık. Benim fark yavaş yavaş kapandı 5 güne düştü en son.