Kesenin yeri

aygunes63

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2020
79
54
18
Kese üst köşede görüntüsü normal mi doktor 4 gün sonra kontrole çağırdı içim içimi yiyor bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim kesenin yeri normal mi doktor yeri iyi felan demedi bişey söylemedi kese görüntüsü böyle olan arkadaşlar var mı çok korkuyorum

Eklentiler

• 47D761C2-33AB-4265-8D51-D0D8A01D1176.webp
    47D761C2-33AB-4265-8D51-D0D8A01D1176.webp
    25 KB · Görüntüleme: 602
Benm 5 haftalıkken kesem o şeklde yukarıdaydı. 11+2 yim şuan ve kese tam ortaya yerleşmş durumda inşallah sıkıntı yoktur endişelenme

Kese üst köşede görüntüsü normal mi doktor 4 gün sonra kontrole çağırdı içim içimi yiyor bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim kesenin yeri normal mi doktor yeri iyi felan demedi bişey söylemedi kese görüntüsü böyle olan arkadaşlar var mı çok korkuyorum
Benim de durumum benzer. Sol üst köşeye yerleşmiş. Ama benim rahmimde perde olduğu için sadece aşağı inerse şansı olacak:(
Dünden beri bir sürü yazı okudum. Bu şekilde başlayıp kese büyüdükçe ortalayan çok olmuş. İçinizi ferah tutun inşallah sağlıkla büyüsün 🙏🏼

Benim de durumum benzer. Sol üst köşeye yerleşmiş. Ama benim rahmimde perde olduğu için sadece aşağı inerse şansı olacak:KK43:
Dünden beri bir sürü yazı okudum. Bu şekilde başlayıp kese büyüdükçe ortalayan çok olmuş. İçinizi ferah tutun inşallah sağlıkla büyüsün 🙏🏼
İnşallah sende sağ Salim yavrunu kucağına alırsın bol bol dua edelim inşallah🙏İnşallah ikimiz içinde herşey yolunda gider sağlıkla alırız kucağımıza 🙏

İnşallah sende sağ Salim yavrunu kucağına alırsın bol bol dua edelim inşallah🙏İnşallah ikimiz içinde herşey yolunda gider sağlıkla alırız kucağımıza 🙏
İnşallah🙏🏼🙏🏼 Üzüntüye dönen sevincimiz yerine gelsin inşallah🙏🏼 Kabul olsun dualarımız🙏🏼

Benimkide ilk gittiğimde öyleydi yukarda küçücüktü haftaya gittiğimde ortalamıştı içini ferah tut canım 😍

Kese yer değiştirebiliyor mu bunu bilmiyordum birde aynı yerde kalsa sıkıntılı bi durum mu olur
Yer değiştiriyor kese. Ben ilk muanemde kese o kdr asagidaydiki hemen düşük önleyici başladık. Kesen yukarıda Allahın izni ile bse yok

Yer değiştiriyor kese. Ben ilk muanemde kese o kdr asagidaydiki hemen düşük önleyici başladık. Kesen yukarıda Allahın izni ile bse yok
Teşekkür ederim doktor aynı gün önce karından sonra vajinaldan baktı göremedi beta istedi tekrar iki saat sonra kan sonucu çıkınca tekrar bakalım dedi karından gördü acaba bebek yeni yerleşiyor olabilir mi çünkü diğerlerinde görmek için baya uğraşmıştı görememişti çok bekledim bu bebeği bişey olacak diye korkuyorum🥲

Teşekkür ederim doktor aynı gün önce karından sonra vajinaldan baktı göremedi beta istedi tekrar iki saat sonra kan sonucu çıkınca tekrar bakalım dedi karından gördü acaba bebek yeni yerleşiyor olabilir mi çünkü diğerlerinde görmek için baya uğraşmıştı görememişti çok bekledim bu bebeği bişey olacak diye korkuyorum🥲
Betanız kac cıktı 1000 3000 arasına ulaşınca kese görünüyor diye biliyorum canım inan bende çok korkuyorum bi risk bitse diğeri başlıyor ilk 3 ay geçmez bize 🥴

Betanız kac cıktı 1000 3000 arasına ulaşınca kese görünüyor diye biliyorum canım inan bende çok korkuyorum bi risk bitse diğeri başlıyor ilk 3 ay geçmez bize 🥴
Zaten kese gözüktü ama baya aynı gün üçüncü denemesinde gördü betam 2230 doğru söylüyorsun 9 ay yürek efiltisiyle geçecek

Zaten kese gözüktü ama baya aynı gün üçüncü denemesinde gördü betam 2230 doğru söylüyorsun 9 ay yürek efiltisiyle geçecek
Merak etme bende tedavi sonucu hamile kaldım. İlk gittim kese minnacık yukarıdaydı, tekrar gittim kese var bebek yoktu, tekrar gittim alttan baktı bebek ve kalp atışını gördü, bi sürü ağrım oldu düşük önleyici verdi velhasıl çocuğu çok bekleyince böyle tedrgnlk oluyo işte. Allahın izniyle bişi olmaz stres yapma bekle 🤗

Bende ayni durumdayim sol korna çok yakin dedi doktor. Daha once dis gebelik vs. yasadinizmi bu arada?

Bende ayni durumdayim sol korna çok yakin dedi doktor. Daha once dis gebelik vs. yasadinizmi bu arada?
Yok yaşamadım iki kere kimyasal gebelik geçirdim size doktorunuz ne dedi bu şekilde doğum olmaz mı dedi benim ki çok açıklama yapmadı bir hafta sonra görüşelim dedi

Back
X