Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5+4 te kese göründü 6+4 de kalp atışını duyduk biz canım ama kişiden kişiye değişiyor panik yapmaMerhaba kızlar bugün hamile oldığumu öğrendim son adetim 8 aralık yani yaklaşık 4 haftalık hamileyim kesemi dpktor göremedi kanına bakalım gözikmicek kadar küçük olabilir dedi siz ne zaman gördünüz keselerinizi?
Canım doktor cuma gel karından gözükmesse alttan bakarım dedi sence zararı olur mu haftaya mı gitsem doktorasanırım 6 haftaya girdiğimde gitmiştim ben doktora acele etme her konuda içini ferah tut
Canım doktor cuma gel karından gözükmesse alttan bakarım dedi sence zararı olur mu haftaya mı gitsem doktora5+3 de kese 6 haftada kalp atışı görüldü benim cnm daha erken görülür endilesenme
6. Haftada gözüktü benimMerhaba kızlar bugün hamile oldığumu öğrendim son adetim 8 aralık yani yaklaşık 4 haftalık hamileyim kesemi dpktor göremedi kanına bakalım gözikmicek kadar küçük olabilir dedi siz ne zaman gördünüz keselerinizi?
6 yada 7 döllenmeye göre canım...Kalp atışları kaçıncı haftada duyuluyor kızlar
Teşekkürler kuzucum. Ben de bat’a 5-6 gün var bekliyorum da merak ediyorum6 yada 7 döllenmeye göre canım...
ben alttan muayeneyi tavsiye etmem bence haftaya git direkCanım doktor cuma gel karından gözükmesse alttan bakarım dedi sence zararı olur mu haftaya mı gitsem doktora
6 yada 7 diye biliyorum şöylede bişey var heç döllenme ise 8 e sarkabiliyor aklınıza bişey getirmeyinKalp atışları kaçıncı haftada duyuluyor kızlar
Alttan baktığı zaman zararı yokki cocuga kadar ulaşmıyor asla toplumda böyle bir yargı var ama korkmayın siz gidin doktorunuza o sizin için uygun olanı tercih edecektirCanım doktor cuma gel karından gözükmesse alttan bakarım dedi sence zararı olur mu haftaya mı gitsem doktora
Sağlıkla duyarsın inşallah bende yeni gebeyim daha önce (9 yıl önce) iki kez boş gebelik geçirdim. O yüzden çok takmıyorum rızkı varsa doğacak.Teşekkürler kuzucum. Ben de bat’a 5-6 gün var bekliyorum da merak ediyorum
Hayırla sağlıkla doğsun inşallahSağlıkla duyarsın inşallah bende yeni gebeyim daha önce (9 yıl önce) iki kez boş gebelik geçirdim. O yüzden çok takmıyorum rızkı varsa doğacak.
Benim 4+6 da görünmüştü. Şimdi kalp atışı için 6+6 yı bekliyorum. Herkeste farklı zamanlarda olabiliyor.Merhaba kızlar bugün hamile oldığumu öğrendim son adetim 8 aralık yani yaklaşık 4 haftalık hamileyim kesemi dpktor göremedi kanına bakalım gözikmicek kadar küçük olabilir dedi siz ne zaman gördünüz keselerinizi?