Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 6 + 2 de öğrendim kalp atışını da dinledim alttann muaneden kaçının bu hafta sizde görürsünüz işallahCanm bende hamileyim 5 haftalik ama daha görmedk sadece kan tahlili istedi doktor bugün yine gidecegm vajinal yoldan gözükürde ben istiyorm ultrasnda daha gec gözüküyormuş
5+0 da ilk ultrasonda karindan bakti ve gorduk. Kan tahlilinde ogrendikten sonra baska doktora gittim onceki doktorum vajinal ultrason dedigi icin idrara sıkısık degil tam tersi idrar bosaltip gitmistim ve rahatlikla gordu. Sanirim kisiye gore degisen bir durum. Ultrasondan 3gun onceki kan sonucum 7923tu..Arkadaşlar kesenizi kaçıncı haftada gördünüz?
Insallah gorursun canim beklerken insan cok strese giriyor.Ben 5 haftalığım yarın kontrolum var inşAllah görebilirim. Bol su içip gideyim trşekkür ederim arkadaslar.
Bu sabah minik 2mm cıvarında bi kan pıhtısı cıktı benden, hiç ağrım yok ama korktum. Sizce sorun olabilirmi?