Kesenizi kaçıncı haftada gördünüz?

Canm bende hamileyim 5 haftalik ama daha görmedk sadece kan tahlili istedi doktor bugün yine gidecegm vajinal yoldan gözükürde ben istiyorm ultrasnda daha gec gözüküyormuş

Besinci haftada gördük doktor bol su icirdi

Kesenin 5. Haftada oluşması gerek. Ben 5 haftalıkken öğrendim. Öğrendiğim günün ertesi günü gittim karından ultrasanlo baktığında kesemi gördük. Kalp atışı için 2 hafta sonraya yani önümüzdeki salıya gün verdi

Hafta olarak gec dollenmeden filan degisebiliyor ama genelde kan degeri 4000-5000 oldugu zaman kese gozukur canm bi de arkadasinda dedigi gibi bol su icip doktora oyle gidersen daha kolay gorunur

6+2 de öğrendim kalp atışını bile dinlemiştim
Canm bende hamileyim 5 haftalik ama daha görmedk sadece kan tahlili istedi doktor bugün yine gidecegm vajinal yoldan gözükürde ben istiyorm ultrasnda daha gec gözüküyormuş
bende 6 + 2 de öğrendim kalp atışını da dinledim alttann muaneden kaçının bu hafta sizde görürsünüz işallah

Arkadaşlar kesenizi kaçıncı haftada gördünüz?
5+0 da ilk ultrasonda karindan bakti ve gorduk. Kan tahlilinde ogrendikten sonra baska doktora gittim onceki doktorum vajinal ultrason dedigi icin idrara sıkısık degil tam tersi idrar bosaltip gitmistim ve rahatlikla gordu. Sanirim kisiye gore degisen bir durum. Ultrasondan 3gun onceki kan sonucum 7923tu..

Ben 5 haftalığım yarın kontrolum var inşAllah görebilirim. Bol su içip gideyim trşekkür ederim arkadaslar.
Bu sabah minik 2mm cıvarında bi kan pıhtısı cıktı benden, hiç ağrım yok ama korktum. Sizce sorun olabilirmi?

Insallah gorursun canim beklerken insan cok strese giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…