Çok güzel söylemişsin gün geliyor muhakkak bir yerden yaptıkları çıkıyor bu tarz insanların Ama kendinden ama çocuklarından keşke bir söz söylerken bin kere düşünüp öyle konuşulsa ama malesef
Ne kadar acı söylenen sözler yapılan iftiralar insanın kalbinden çıkmıyor Seni o kadar çok iyi anlıyorumki karşısındaki insana iftira atmayı bir meziyet sanan bununla bir zafer kazandığını zanneden insanlardan nefret ediyorum
her ağızları açıldığında dini imanı kimseye bırakmazlardı herkesi kınar ayıplarlardı. ne kadar sevmesem de böyle bişeyi konduramazdım onlara yani aklıma gelmezdi çocukları hatrına bi anne oldukları için. ama herşeyleri sahteymiş. o oğullarının yüzlerine nasıl bakacak nasıl hesap verecekler. gerçi allahtan korkmadan böyle bişeyi yapan kuldan da utanmaz
Bence uygun bir dille anlatmak en mantıklısı ilerde eşin öğrendiği zaman bana neden söylemedin diye sana kırılabilir sen ne kadar onu düşünsen bile söylemekte fayda var diye düşünüyorum.Ne kadar konuşmuyor olsanız bile sonuçta eşinin ailesi çok zor bir durum
Allah o kadar büyük ki yaşanılan herşeyi görmesini bilene..iyi insanlarda bu durumlarda üzülmeseler birde.. dilerim huzurunuza yakında kavuşursunuz ..
insanların ağzı çok boş bunu söylerken alay edip aşşağalayabilirlerde dayanamam böyle bi duruma düşmesine eşimin çünkü çok utanır içine kapanır. söylemesine söylerimde kendine gelemez heralde. o beş para etmez insanlar için eşim huzursuz olucak ben onu görünce mutsuz olucam. bi galeyena getirip önemsizmiş gibi söyleyip üstünde çok durmamayı düşünüyorum. sonra elimden geldiğince onu oyalayıp düşünmesine fırsat vermicem
eşime durumu anlattım yavrum kocaman oldu gözleri dehşete düştü resmen şaka mı bu dedi dedim öyleymiş üzücü bi durum ama ben bu olayın içinde olmadığımız için onlarla görüşmediğimiz için kendimi şanslı sayıyorum. sen de üzülme insanlar senin ne olduğunu ne kadar dürüst ve ahlaklı bi insan olduğunu biliyolar senin utanacağın bişey yok diye teskin etmeye çalıştım. bütün akşam şebeklik yaptım kafasını meşgul edeyimde düşünmesin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?