- 17 Aralık 2010
- 299
- 89
- 318
bulunduğum ilde doktor bulabilmek hatta bulupta sözüne güvenilecek neredeyse yok gibi özele gidiyoruz devletten farkı yok binbir afra binbir tafra ilgi alaka yok insana bi tepeden bakmalar falan,hastayı dinlemiyor bile geçen gebeliğimi devletin acil bölümünde öğrendim henüz değerim çok düşüktü 16,51 3 gün öncesinede gidip test yaptırmıştım ancak 0,17 çıkmıştı tabi eşimle biz 16,51 değerine sevinmekten uçmuştuk hemen özelde bi doktora gittik yol göstersin akıl versin diye bana ulturasonla baktı ben buna gebelik diyemem kist var sende minink minik dedi nasıl üzüldük ama yıkılacağız kistten dolayı o hormon salgılandı sandık 2gün sonra yine kan değerine bakalım dedi gittim değerim 2günde 296,88 olmuş gösterdik tamam gebe sayılabilirsin dedi başka bişi yok ne bi ilaç ne bi akıl gönderdi bizi gene.Eşim doktoru beğenmediği için 1hafta sonra yani dün başka bi doktora gittik diğerinin yaptığı değeri gösterdim hemen o hastaneyi doktoru kınadı bi testte ben yaptıracağım dedi ultrasonla baktı karnımdan bişi görünmedi zaten çok küçük görmemede imkan yok dedi bizde doğrudur dedik neyse kanımı verdim öğleden sonra oldu yanına gittik değerime baktı değerim 1000.00 çıktı kendisine sorduğum sizce ben bu değerle kaç haftalık gebeyim dedim bana dediği senin düşük tehliken var kesen yamuk dedi bende ona hani kesemi görmemiştiniz dedim yok gördüm tam yuvarlak değil çarşambaya kadar kanaman olursa gel yanıma olmazsa 2 hafta sonra gel kalp atışını dinlettiriyim dedi şaşırdım ne alaka benim kanamamı bırak lekelenmem bile olmuyo hani size verdiğim resmi dedi banede res,m vermedin dedim dur ozaman gel bidaha bakalım dedi minicik kese göründü ama öyle abartılacak kadar yamukluk göremesemde söyledikleri çok korkuttu beni şimdi sorum şu biraz uzun uzun anlattım kusura bakmayın ama benim dururmumda olupta bebeğini kaybeden varmı isterseniz resmi koyayım ama koymasını bilmiyorum anlatan birisi olursa onuda paylaşmak isteri sizle.