- 23 Ağustos 2021
- 68
- 19
- 3
- 25
- Konu Sahibi Umudumvarsizsayesinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bir tecrübem yok.ama içime erkek doğdu.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinİnternette fasulye gibi olanlar erkek diye okudum ama , tecrübeli annelerden de yorum bekliyorum![]()
Benim doktorum sadece 5 haftalık olan kesede öyle söylüyordu. Bebek büyüdükçe kese sekli değişiyorİnternette fasulye gibi olanlar erkek diye okudum ama , tecrübeli annelerden de yorum bekliyorum![]()
5 haftalıkkende kesemiz yuvarlaktıBenim doktorum sadece 5 haftalık olan kesede öyle söylüyordu. Bebek büyüdükçe kese sekli değişiyor
Ayy , inşAllah Sağlıkla gelsinlerBenim bir tecrübem yok.ama içime erkek doğdu.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Sağlıklı olsunlar inşAllahAlakası yok. Bana herkes oğlun olacak dedi. Dedim kızım olacak biliyorum. Kızım oluyor :)
Sağlıklı olsunlar inşAllahBende öyle duymuştum ve benim her iki hamileliğimde de fasulye şeklindeydi ve erkek cinsiyetleri ama tabii ne kadar doğrudur bilemem
Banada yorum yaparmisinizEki Görüntüle 2970955
O zaman kız büyük ihtimalle :)5 haftalıkkende kesemiz yuvarlaktı![]()
Yüzde kaçSizinki erkek. Konu sahibininki kız :
Yüzde kaç![]()
Ne biliyim bazıları tahminleri tutuyor dedim belki sizinde öyle güçlü tahmininiz var çok merak ediyorum devlet hastanesi doktor erkeğe benziyor dedi bı hafta sonra başka bir doktor kıza benziyor dedi burda biri daha yorum yaptı kıza benziyor dedi siz erkeğe benziyor dedinizBen doktor değilim kesin değil tabi ama forumda gördüğüm yorumlar sebebiyle tahminde bulundum, ne zaman kesin olarak belli olacak? Doğru mu gördüm merak ediyorum :)
Canım bakar mısın banada 7 haftalık görüntü Sonradan degisr mi bilmemBende öyle duymuştum ve benim her iki hamileliğimde de fasulye şeklindeydi ve erkek cinsiyetleri ama tabii ne kadar doğrudur bilemem