Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keseye göre zaten kese belliKız bebek belli değil daha ne cinsiyeti
Kesenin sağındaysa kız, solundaysa erkek diyorlar. Ona göre sizinki kız ama %100 güvenilir değil tabi. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar keseye göre cinsiyet tahmini yapılıyormuş bilen varsa banada bir tahminde bulunabilir mi? 8haftalik gebeyim görüntü 7haftaya yeni girdiginde verildi
Teşekkürler canım ama maalesef kaybettik bebeği Allah sizinkilere sağlık versinKesenin sağındaysa kız, solundaysa erkek diyorlar. Ona göre sizinki kız ama %100 güvenilir değil tabi. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ayy. Canım benim. Çok üzüldüm senin adına. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Allahım çok aratmadan hayırlısıyla doldursun kucağını inşallahTeşekkürler canım ama maalesef kaybettik bebeği Allah sizinkilere sağlık versin
Amin inşallah canım teşekkür ederim sağolunAyy. Canım benim. Çok üzüldüm senin adına. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Allahım çok aratmadan hayırlısıyla doldursun kucağını inşallah
Amin inşallah canımAmin inşallah canım teşekkür ederim sağolunsizinkiji bağışlasın inşallah hayırlısı boyleymis