- 14 Temmuz 2022
- 11
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi Tugbayurdakul
-
KızKeseye göre cinsiyet tahmini yapılıyormuş benim 7+3 burda tahmin edebilir misiniz
Nasıl anlıyosunuz mesela neyi farklı anlatabilir misiniz
Genelde duyduğum kadraıyla kese yuvarlak ise kız biraz sivri ise erkek deniyor. Öyle tahmin rttim. Yuvarlak geldi bana keseNasıl anlıyosunuz mesela neyi farklı anlatabilir misiniz
Anladım teşekkür ederimGenelde duyduğum kadraıyla kese yuvarlak ise kız biraz sivri ise erkek deniyor. Öyle tahmin rttim. Yuvarlak geldi bana kese
Merhaba benim ultrason kağıdımada bakar mısınız 10 haftalıktı burda
Bana erkek gibi geldi ama hayirlisi cnm öğrenince yazarmisin
Teşekkür ederim tabikiBana erkek gibi geldi ama hayirlisi cnm öğrenince yazarmisin
Cnm seninde erkek gibi geldi kese sağdamı oluştu ultrason resmi ayne gibi derler ya hayirlisi olsun5+2banada tahmin eder mısınız
Benimkine de bakar mısınızCnm seninde erkek gibi geldi kese sağdamı oluştu ultrason resmi ayne gibi derler ya hayirlisi olsun
Cnm sana keseden tahmin yapicam kiz gibi ama hyirlisi tabiBenimkine de bakar mısınızEki Görüntüle 3162170
Amiin tabi öncelik sağlıkCnm sana keseden tahmin yapicam kiz gibi ama hyirlisi tabi
Sağlıklı olsun ama merak bizimkisi işteAmiin tabi öncelik sağlık
Bana da tahmin yapar mısınızCnm sana keseden tahmin yapicam kiz gibi ama hyirlisi tabi
Gülüm valla erkek gibi hissettim hayirlisi insallahhBana da tahmin yapar mısınız
Hayırlısı inşallahGülüm valla erkek gibi hissettim hayirlisi insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?