- 23 Nisan 2023
- 16
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi askeryareni19
-
Bence kizMerhabalar önceki tahminlerde genel olarak erkek diyen oldu ama ben yine de bir kaç tahmin beraberinde çok merak ediyorum. Anlayan arkadaşlar yorum yapabilir mi lütfen11 haftalık ultrason görüntüsünü paylaşmaktayım şuan
Evet benim görüşüm hala erkekten yana doktorunuz tahmin yaptı mıyagmurcicegii en çok sizin tahmininizi merak ediyorum aslında 8 haftalık ultrason da erkek demiştiniz 11 haftalık ultrason da destekliyor mu sizce umutla heyecanla bekliyorum yorumunuzu
Perşembe günü kısmet olursa gideceğiz inşallahEvet benim görüşüm hala erkekten yana doktorunuz tahmin yaptı mı
Öğrendiğinizde banada söyleyin merak ettimPerşembe günü kısmet olursa gideceğiz inşallahher şeyden önce sağlık sıhhatle inşallah tabi ama dediğim gibi sizin yorumunuzu çok merak ettiğim için yeniden sormak istedim. Çok teşekkür ederim ilgi ve alakanıza
Merhabalar bugün doktorumuza gittik ayrıntılı ultrasondan bakıldı yüzde 70-80 erkek dediÖğrendiğinizde banada söyleyin merak ettim
Yağmur hanım bana da yorum yapar mısınız
Evet benim görüşüm hala erkekten yana doktorunuz tahmin yaptı mı
KızBir tahminimiz alırım
Merhablar bende 5 haftadayım tahmınızı alabilirmiyim acabaPerşembe günü kısmet olursa gideceğiz inşallahher şeyden önce sağlık sıhhatle inşallah tabi ama dediğim gibi sizin yorumunuzu çok merak ettiğim için yeniden sormak istedim. Çok teşekkür ederim ilgi ve alakanıza
Merhaba bana da bakar mısınız 8 haftalık burada :)
Kızı gibi ama emin değilimMerhaba bana da bakar mısınız 8 haftalık burada :)
Evet benim görüşüm hala erkekten yana doktorunuz tahmin yaptı mı
Bnce erkek. Sonucunuz belli olmustur nedir acaba. Saglicakla alin kucaginizayagmurcicegii en çok sizin tahmininizi merak ediyorum aslında 8 haftalık ultrason da erkek demiştiniz 11 haftalık ultrason da destekliyor mu sizce umutla heyecanla bekliyorum yorumunuzu
Çok teşekkür ederim. 12. Haftamızda ayrıntılı ultrason da baktı doktorumuz yüzde 70-80 erkek dedi ama yanılma payı olur mu bilmiyorum. Ayrıntılı da netleşiyor diyorlar. Doktor yine de hemen hazırlık yapmayın gibi bir şey söyledi ama oran zaten yüksek ufak bir benzetme de diyebilirdi öyle demedi. Yüzde yi yüksek söyledi gibi geldiBnce erkek. Sonucunuz belli olmustur nedir acaba. Saglicakla alin kucaginiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?