- 24 Haziran 2019
- 188
- 114
- 53
- Konu Sahibi nisatpkoglu
Yaaaa. 2 oğlum var bu da sağlıklı olsun ama kız olsun istiyorumeğer öyleyse erkek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa. 2 oğlum var bu da sağlıklı olsun ama kız olsun istiyorumeğer öyleyse erkek![]()
Belki ben kafasının olduğu yeri yanlış anladım net değil ya hem doktorlar daha iyi bilir benim tahminim doğru çıkacak diye bişey yokki üzülmeyin inşallah sağlıklı bir kızdırYaaaa. 2 oğlum var bu da sağlıklı olsun ama kız olsun istiyorum![]()
Tabi canım sağlıklı olsun da önemli olan o. Başka bi forumda da bi arkadaş erkek dedi sen de öyle diyinceBelki ben kafasının olduğu yeri yanlış anladım net değil ya hem doktorlar daha iyi bilir benim tahminim doğru çıkacak diye bişey yokki üzülmeyin inşallah sağlıklı bir kızdır![]()
Kafasının olduğu yere mi bakıyorsun plesanta falan diyolar ramzi teorisinde deBelki ben kafasının olduğu yeri yanlış anladım net değil ya hem doktorlar daha iyi bilir benim tahminim doğru çıkacak diye bişey yokki üzülmeyin inşallah sağlıklı bir kızdır![]()
Olsun sonuçta bilir kişi değiliz ya en doğrusunu doktorlar bilirTabi canım sağlıklı olsun da önemli olan o. Başka bi forumda da bi arkadaş erkek dedi sen de öyle diyince![]()
Olsun sonuçta bilir kişi değiliz ya en doğrusunu doktorlar bilir![]()
Olsun sonuçta bilir kişi değiliz ya en doğrusunu doktorlar bilir![]()
Benim ultrason Fotoma da bakar mısınız rica etsemBelki ben kafasının olduğu yeri yanlış anladım net değil ya hem doktorlar daha iyi bilir benim tahminim doğru çıkacak diye bişey yokki üzülmeyin inşallah sağlıklı bir kızdır![]()
Erkek gibikızlaar benimkide 9+5ti bueda sizce cinsiyet neee
Kız bebekArkadaslar bugun bebegimi gormeye gitim 12 haftalik cinsiyet tqhmini olarak dokotorum kiza benziyor gibi degisebilirde dedi.sizce degisme ihtimali varmi allahim hayirli evlat versin ama insan merak ediyor![]()
12.haftamda %65 erkek 15. haftamda %70 kız dediler ama bacak arasını göremedikErkek gibi