- 21 Ağustos 2023
- 23
- 5
- 1
- 20
- Konu Sahibi yenievlibiri
Merhaba keseye göre cinsiyet tahmini bilen varmı sizce nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keseye gore karindamsa kız, vajinalsa erkek. Ama bu tahmin cıkmıyormuz ramzi yömtemiydi sanirım bu. Bende tutmustu.Merhaba keseye göre cinsiyet tahmini bilen varmı sizce nedir Eki Görüntüle 3309809
Karından bakilmistiKeseye gore karindamsa kız, vajinalsa erkek. Ama bu tahmin cıkmıyormuz ramzi yömtemiydi sanirım bu. Bende tutmustu.
Bmimde yukrda bilemdimMerhaba keseye göre cinsiyet tahmini bilen varmı sizce nedir Eki Görüntüle 3309809
Bu ramzi teorisi denen sey cok guvenilir bir teori deilmis.tahmini o teoriye gore yapiyoruz. Vajinalse kızKizlar vajinal ultrason bana da bakar mısınız lutfen
Eki Görüntüle 3313508
Bende 10 hafta 3 gunluk hamileyim ultrason fotografima gore cinsiyet ne acaba cok merak ediyorum 2 nci hamilleligim bi kizim var bu aradaCanım keseye göre cinsiyet tahmini olmaz ne yazıkki bilimsel bi dayanağı yok. 12 . Haftada 11. Haftada ki ultrasona Nub bölgesine bakarak tahmin de bulunabiliriz
Erkek gibi geldi banaBende 10 hafta 3 gunluk hamileyim ultrason fotografima gore cinsiyet ne acaba cok merak ediyorum 2 nci hamilleligim bi kizim var bu arada![]()
Yaa nerden anladiniz pekiErkek gibi geldi bana![]()
Ramzi teorisine göreYaa nerden anladiniz pekibana da oyle geliyor
Kız gibi öğrendiğinizde yazar mısınBana da bakar mısınız 8 haftalık vajinal görüntü![]()
Çin takvimine bana da bakarmışım canımKeseye göre belli olmazda 2023-24 Çin takvimine bakın. Hangi ayda hamile kaldıysanız kaç yaşındaysanız +1 ekleyip tabloya denk gelen cinsiyete bakın %80 tutuyor. Sabah kalktınızda plastik şeffaf bir bardağa ilk idrarınızı biraz yapın üstüne biraz karbonat döküp bikaç sn bekleyin. Az köpürme varsa kız çok hareket köpürme varsa erkek çıkıyor. Bende ikiside tutmuştu. En önemlisi içten ne hissediyorsanız o gerçek.