Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım genellikle tahminlerim doğru çıkar hep. Ark özellikle sorar hep de doğru çıktı bence kızın olacakTahmini olan keseden anlayan yok mu kızlar ?
Yuvarlak olunca mı kız oluyordu canımGünaydın canım genellikle tahminlerim doğru çıkar hep. Ark özellikle sorar hep de doğru çıktı bence kızın olacak
Yuvarlak olunca mı kız oluyordu canım
Ben keseye göre bişey diyemem. Anlamam onlardan benim ki sadece his ama kese yuvarlaksa kız armut gibi ise erkek derlerdi. Benim mesele oğlum var karnım armut gibiydi büyüktü kesem de armut gibi baktım az önceYuvarlak olunca mı kız oluyordu canım
Peki bu kese şekli sizce neye yakın?Ben keseye göre bişey diyemem. Anlamam onlardan benim ki sadece his ama kese yuvarlaksa kız armut gibi ise erkek derlerdi. Benim mesele oğlum var karnım armut gibiydi büyüktü kesem de armut gibi baktım az önce
Merhaba benim bebiş için tahmininiz nedir acabaGünaydın canım genellikle tahminlerim doğru çıkar hep. Ark özellikle sorar hep de doğru çıktı bence kızın olacak
Bana da bakar mısınızGünaydın canım genellikle tahminlerim doğru çıkar hep. Ark özellikle sorar hep de doğru çıktı bence kızın olacak
Bence erkek.Bana da bakar mısınız
Benimkine de bakar mısınız rica etsemGünaydın canım genellikle tahminlerim doğru çıkar hep. Ark özellikle sorar hep de doğru çıktı bence kızın olacak
Kızlar ultrason fotosu 7+5 e ait keseye göre cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?![]()
Bana da bakar mısınızGünaydın canım genellikle tahminlerim doğru çıkar hep. Ark özellikle sorar hep de doğru çıktı bence kızın olacak
Günaydın canım genellikle tahminlerim doğru çıkar hep. Ark özellikle sorar hep de doğru çıktı bence kızın olacak
Erkek gibi geldi banaEki Görüntüle 3610947
Ayy benim bebişimi de yorumlar mısınızzzz
Sadece kese varkende sormuştum size o zamanda erkek demiştiniz. Neye göre yorum yapıyorsunuz acabaErkek gibi geldi bana![]()