Keseye göre cinsiyet

aicha27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2023
43
13
3
29
Selamlar keseye göre cinsiyet tahmini yapan varsa sevinirim KARINDAN usg 8 haftalık sizce cinsiyet ne?? her anne gibi bende merak ediyorum sevgiler aşağıya bırakıyorum 🩷🩷

Eklentiler

• 20230921_110346.webp
    20230921_110346.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 127
Selamlar keseye göre cinsiyet tahmini yapan varsa sevinirim KARINDAN usg 8 haftalık sizce cinsiyet ne?? her anne gibi bende merak ediyorum sevgiler aşağıya bırakıyorum 🩷🩷
Ben kız diyorum neden diye soracak olursanız arkadaşım da şuan 8 haftalık ultrason fotoğrafinde bebiş baya belli kolu kafası normal insan görünümü almış. Çabuk gelistiklerinde erkek diyolar seninki daha küçük naz yapıyor heralde bu kız😂😂😂

Ramzi teorisine göre erkek.

Ben kız diyorum neden diye soracak olursanız arkadaşım da şuan 8 haftalık ultrason fotoğrafinde bebiş baya belli kolu kafası normal insan görünümü almış. Çabuk gelistiklerinde erkek diyolar seninki daha küçük naz yapıyor heralde bu kız😂😂😂
Evet olabilir canım ama yakınlaştırmıştır arkadaşınınnkini bak burada kesenin tamamamını almış bakalım

Canım bir kızım var bide oglum olsu. İsterim o dan merak ettim banafa bakarmısın 8 hiaftalık
Bu tahmim.tutan bir tahmin deil canim. Bakma keseye gore soruyorlar ama karindansa erkek ramziye gore sanki.

Back
X