Kese boyutuna göre cinsiyet mi belirleniyormuş ?
Yok öyle şey ya sabırlı ol vakti gelince belli olurKese şekline göre belirleniyormuş diye duydum valla ondan paylaştım
5 haftalık var mı ultrason?
21 Şubat 1 ay sonra çağırdı öyle bakılabildiğini duyunca eski ultrasonumu paylaştım :)Tarih mi eski,yanlis mi goruyorum:)
Tabi ki öyle rabbim sağlıklı Sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin insan merak ediyor işte :)Yok öyle şey ya sabırlı ol vakti gelince belli olur
Sağlıklı olsun yeter
Bu şekilde var5 haftalık var mı ultrason?
Resimde yuvarlak gibi gördüm keseyi ama şöyle söyleyeyim iki kenarından içe girinti varsa fasulye sekli gibi düşün,erkek. Yuvarlaksa kız,sağlıkla gelsinBu şekilde var
ay bu gercek mi? benim oglum da kurufasulyenin icindeydi.Resimde yuvarlak gibi gördüm keseyi ama şöyle söyleyeyim iki kenarından içe girinti varsa fasulye sekli gibi düşün,erkek. Yuvarlaksa kız,sağlıkla gelsin
Vallah benim doktorun teorisidiray bu gercek mi? benim oglum da kurufasulyenin icindeydi.
Ayyy küçücük yazık
Gerçek değilay bu gercek mi? benim oglum da kurufasulyenin icindeydi.
Çok teşekkürler hayırlısı olsunn inşAllahResimde yuvarlak gibi gördüm keseyi ama şöyle söyleyeyim iki kenarından içe girinti varsa fasulye sekli gibi düşün,erkek. Yuvarlaksa kız,sağlıkla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?