Merhabalar benimkinde soylermisiniz 24.09.2025 yaşım 32Hadi bakalım hayırlısı gönlünce olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar benimkinde soylermisiniz 24.09.2025 yaşım 32Hadi bakalım hayırlısı gönlünce olsun
Merhabalar sizin fotonuzu yapay zekaya sordum nuba göre kız dediBuda 10. Haftaya ait
Kız banada bak ya sana ozelden fotoları atymMerhabalar sizin fotonuzu yapay zekaya sordum nuba göre kız dedi
Kız banada bak yaşım 23 hamile kaldığım ay ekimCanım yaşınnve hamile kaldığın ayı söylermisin
Kaç haftalıkKız banada bak ya sana ozelden fotoları atym
12 yane ama dr 11+4dediKaç haftalık
18haftalik fotonuzda vardı sanırım onu yaptimBana her defasinda belli dwgil diyor sana nasl kiz dedi yapay zeka
Onada tahmin yapmıyor onuda attim18haftalik fotonuzda vardı sanırım onu yaptim
Onada tahmin yapmıyor cinsiyet belirlemek mumkun degil bacak arası resmini at diyor
18haftalik fotonuzda vardı sanırım onu yaptim
Ama bana kız dedi nuba göre herkesin yapay zekası farklimi yani![]()
Ekran goruntusu atarmisiniz bakayım neye gore diyorAma bana kız dedi nuba göre herkesin yapay zekası farklimi yani![]()
Hakkım doldu olmasa yarin bakayım çünkü ekran görüntüsü alamadim yarına atarım inslahEkran goruntusu atarmisiniz bakayım neye gore diyor
Ekran goruntusu atarmisiniz bakayım neye gore diyor