Keseyi görebilir miyiz?

Adanur2018

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2018
128
71
18
Arkadaslar 5+2 haftalık hamileyim önümüzdeki hafta doktora gidicem sizce normal ultrasonda keseyi görebilir miyiz? Yoksa biraz daha bekleyelim mi gitmek icin doktora? Ayrıca Vajinal ultrason istemiyorum düşük tehlikesi yaratabildigini okumuştum ne düşünüyorsunuz var mı böyle bir tehlikesi?

En son 4+4 ken hastaneye gittim .
Kese gözükmedi . 2 Gün sonra gelsen küçük bir kese görebilirim ama sen 1 hafta sonra gel buyusun dedi .
oda 5+5 e geliyor . Cuma gunu randevum var bakalım . Kesemizi görebilecekmiyiz.

Kese gözükmedi . 2 Gün sonra gelsen küçük bir kese görebilirim ama sen 1 hafta sonra gel buyusun dedi .

Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım inşallah. Peki normal ultrasonla mı baktı doktor? Ben o şekilde gözüksün istiyorum vajinal ultrasonun tehlikeli olabileceğini okudum ve duydum çünkü.

Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım inşallah. Peki normal ultrasonla mı baktı doktor? Ben o şekilde gözüksün istiyorum vajinal ultrasonun tehlikeli olabileceğini okudum ve duydum çünkü.
Normal karından baktı rahım kalınlaşmasına ..
Diğer turlu bende istemem .
O yüzden özele gidiyorum .

Arkadaslar 5+2 haftalık hamileyim önümüzdeki hafta doktora gidicem sizce normal ultrasonda keseyi görebilir miyiz? Yoksa biraz daha bekleyelim mi gitmek icin doktora? Ayrıca Vajinal ultrason istemiyorum düşük tehlikesi yaratabildigini okumuştum ne düşünüyorsunuz var mı böyle bir tehlikesi?

Canım eğer geç döllenme söz konusu değilse 5 veya 5,5 haftalıkken keseyi görebilirsin. Daha erken veya daha geç görenlerde var. Döllenmeye bağlı. haftaya 6. haftanda gitmiş olacaksın keseyi görürsün Allah'ın izniyle hatta belki bebeği bile görürsün. Stres yapma sakın. Beslenmene dikkat et. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

kızlar aranızda bu haftalarda akıntı ile birlikte açık kahverengi lekesi olan oldu mu az az,bende erken diye 4+3 doktora gitmeyi düşünmüyordum ama leke geldiği için yarın gidicem ,biraz korktum

Kese görünür de kalp atışı görünür mü belli olmaz.. en garanti 7. Hafta gibi gidin

kızlar aranızda bu haftalarda akıntı ile birlikte açık kahverengi lekesi olan oldu mu az az,bende erken diye 4+3 doktora gitmeyi düşünmüyordum ama leke geldiği için yarın gidicem ,biraz korktum
selamlar bende daha 3+5 deyim ama daha bugün kan testi yaptırdım,reglimede daha 2 gün var ama bgn çok haif kahverengi leke geldi:(
ilk gebeliğimde -7 ay önce sonlandı,6 aylıktı-böyle bir lekelenme yaşamamıştım,doktora gitsem ne görücek ki daha çok küçük
çarşamba günü tekrar kan vericem çünkü bgn yaptırdığımda henüz 27 çıkmıştı çok korkuyorum bende:(

Canım eğer geç döllenme söz konusu değilse 5 veya 5,5 haftalıkken keseyi görebilirsin. Daha erken veya daha geç görenlerde var. Döllenmeye bağlı. haftaya 6. haftanda gitmiş olacaksın keseyi görürsün Allah'ın izniyle hatta belki bebeği bile görürsün. Stres yapma sakın. Beslenmene dikkat et. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
İnşallah :) çok teşekkür ederim isteyen, bekleyen herkese nasip etsin Rabbim

Ben de olmadı bi gözük doktora kötü birşey yoktur umarım güzel haberler alırsın

selamlar bende daha 3+5 deyim ama daha bugün kan testi yaptırdım,reglimede daha 2 gün var ama bgn çok haif kahverengi leke geldi:KK43:
ilk gebeliğimde -7 ay önce sonlandı,6 aylıktı-böyle bir lekelenme yaşamamıştım,doktora gitsem ne görücek ki daha çok küçük
çarşamba günü tekrar kan vericem çünkü bgn yaptırdığımda henüz 27 çıkmıştı çok korkuyorum bende:KK43:

Kendini üzme bu zarar verir bebişe allah korusun.. Yarın bi git doktora derim böyle durumlarda gidilmesi gerekiyor diye biliyorum

Canım seninle aynıyız bende 4+4 te gittim çok küçük gördük keseye haftaya tekrar gidicem İnşâAllah net bi şekilde görürüz

• Beğen
Reactions: H E

Benim 5 haftalıkken kese görünmüştü doktorum acele etmeyelim 7. haftada gel hem bebeği görürüz hem de kalp atışını duyarız demişti dediği gibi de oldu çok şükür

selamlar bende daha 3+5 deyim ama daha bugün kan testi yaptırdım,reglimede daha 2 gün var ama bgn çok haif kahverengi leke geldi:KK43:
çarşamba günü tekrar kan vericem çünkü bgn yaptırdığımda henüz 27 çıkmıştı çok korkuyorum bende:KK43:

İlki neden sonlandı ... 2. Si olunca herhangi bir iğne ilaca başladınız mı

Kızlar herkese merhaba,

valla konudan konuya yazıyorum ama bir fikrinize ihtiyacım var.
Pazartesi kan testim 27 çıkmıştı bgn çarşamba(regli olmam gerken gün) değerim 37 çıktı:(
Yani 2 katı değil,doktoruma söyledim Cuma günü tekrar kan verelim değer biraz az dedi:(
Başta böyle olup sonradan düzene giren oldu mu hiç aranızda kızlar,çok üzgünüm çook:(:KK42::KK42::KK42:

Back
X