keseyi göremedik :(

matece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2011
236
1
46
Afyon
4+6 haftalık gebeyim ama kese gözükmedi hcg 879 çıktı pazartesi tekrar gideceğiz

İnşallah pazartesi gittiğinde görürsünüz daha erken sanırım tam bilmiyorum ama kendini üzme şimdiden hayırlısı olsun Dua et bolbol rabbim yanınızda olsun

canım bence geç döllenme çünkü benim 16sında döllenme tarihi(kaza olduğundan biliyoz:))benim 3+5te 4boyutlu ultrasonda zooomlayarak görmüştü drumuz.zaten vajinal ultrasonda en erken 5 haftalıkken yada döllenmeden 13gün sonra görünüyomuş.hem benim temmuz 4te 1200 çıkmıştı.bhcg 1000 altındayken nornal bi ultrsondA görünmesi imkansız gibi.bence hiiiiç endişe etme.hayırlısı ile görürsünüz yakın zamanda gönllünü ferah tut

4+6 haftalık gebeyim ama kese gözükmedi hcg 879 çıktı pazartesi tekrar gideceğiz

Benim kese 5+2 de gorulmustu cok kucuktu. Erken gitmissin doktora. Bosuna kendini strese sokma. Kan degerin 1500 u gecmesi lazım diye biliyorum gorulmesi icin.
2-3 gun sonra tekrar gidersen keseyi gorursunuz. 15 gun sonra da bebisi gorursunuz zaten. Kendine sıkıntı yapma bosyere

daha çok erken 5+5 de görmüştük keseyi boşuna telaş yapmayın bebişin sevincini yaşayın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…