Keseyi karından ne zaman gördünüz yardım lütfen

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Kıslar 22 yaşındayım 2.tüp bebekte gebe kaldım adetegore 5+4 günlük bebeğim Pazar gunü beta hcg tekrarladım 3731 çıktı
transferin 10.gunü 35.6. 12.gunü 95.6 14.gunü 216 ve son olarak 22.gunü 3731 çıktı bugün muhtemelen 7500 çıkacak ve kese görmeye gidicez bugün karından bakilicak çünkü ex vajinusmus jastasiyim vajinal ultr olamıyorum anestezi ile anca acaba karından görülürmü odum patlıyor dış gebelik diye çok zorbuldum kaybetmek istemiyorum lütfen fikirlerinizi belirtirmisniz bahceci kliniğinde olacak ultr ins görünür

canım günaydın benimki tüp bebek degil ama bende keseyi görememiştim ilk gittigimde cok korkmuştum tıpkı senin gibi ,ben vajınal bakıldıgını bilmiyordum benim gittigm zamanlarda ancak ordan görünürmüş doktorum bunu bana söylemedi bayaa tedirgin olmuştum ama diger gün 4+4 tüm vajına baktık cok minikti ordaydı kese hiç korkma degerinde bayaa yüksek bugün gittginde görürüsün ama insanın elinde degil biliyorum görünce rahatlarsın tebrikler opuyorumnanaktan

cnm bende 5+1 iken 2*1mm ufacık bı nokta keseyı gordum. ıkıncı gıdısımde18 mm kocaman olmustu ama bebegı goremedım 8 hafta oncesı gorulmemesı normal dıyolar.suanda7 haftalık hamıleyım

5 haftalıkken ben görmedim ama doktor gördü, ben inan ki fark edemedim ultrason resminde bile belli belirsizdi.
6 haftalıkken gittiğimde ise net olarak gördüm.
Doktorum vajinal bakalım demedi hiç, karından gördük.

Kıslar teşekkür ederiz ben bugün keselerimizi gördük Allaha şükür.. 7 haftalıkken kalp atışları için gidicez

Hadı gozun aydın cnm bebeĞı gordunuzmu 7 haftalıkken mı hem bebegı hemde kalp atısları ıcınmı gdeceksınız ben daha bebegımı gremedımde

bilmiyorumki keseyi görünce doktor bak bu içindekide yolk kesesi falan dedi.. iki kese var ama artık ne olacak 7 haftada kalp atışları dedi..
sen ne zaman gittin doktora

Canım ben gecen hafta gıttım cuma gunu 18 mm olmus kesem gelısme var dedı doktor yolk kesesını falan gostermedı bana bende 14 unde gdecegım doktora ınŞallah bebeısım gorunur o zaman

5 hafta 5 günlüğüm canım sen gittinde kesenin içinde yolk kesesi gözükmedimi canım

5 hafta 5 günlüğüm canım sen gittinde kesenin içinde yolk kesesi gözükmedimi canım

gulencım bana yolk sac hakkında bısey solemedı doktor kese hakkında 18 mm olmus gelısme var dedı sadece bıde usgye alırken cok kucuk ınsallah gorebılırız demıstı doktor.

Ay canım ins hayırlı haberler alırsın usg kağıdına bak bide netten gebelik kesesi ve yolk kesesi yaz görsellerden bakcanim ne zaman gidiceksin Dr

Ay canım ins hayırlı haberler alırsın usg kağıdına bak bide netten gebelik kesesi ve yolk kesesi yaz görsellerden bakcanim ne zaman gidiceksin Dr

ayın 14 unde gıtmem gerekıyo ama esım bırazdaha bekleyelım dıyor 9.haftada gdelım dıyor yanı ayın 21ınde bılmıyorum dayanabılırsem beklerım eger dayanamassam gderım

baktım canım sımdı hayırlısı ya napalım ınsallah olumsuz bısey gozlenmez bebek 6.hafta sonrasında gorulur dıyor bende gıttıgımde 6+3 haftalıktıum hayırlısı

merhaba arkadaşlar ben de 4+5 günlük hamileyim beni de dr um 14 ünde çağırdı henüz hiç dr a gitmedim yani gittiğimde 5+3 gün olacak sadece kese görünür herhalde kalp atışları için daha sonra mı gidilmesi gerekiyor bilen var mı

canım 5 haftalıkken kese mmlik gorunuyo bendede 2*1 mm di. 6+3 haftalıkken gıttıgımde ise 18 mm olmustu

arkadaşlar banada en son doktor york cismi oluşmuş ama bebek görünmüyor dedi bende endişeliyim adet düzensizligi yaşadıgım içinde ne kadarlık tam olarak bilemiyorlar sadece kesenin büyüklügüne göre görünmesi lazımdı dediler haftaya salı günü tekrardan gidicem ama korkuyorum nedense , olumsuz birşeyler çıkar diye

çoktan görünür canım beta 1500 ü geçince görünüyor kese ve kese 20 mm oluncada bebeğin görünmesi lazımmış dr um öyle diyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…