Keseyi ne zaman gördünüüz

meltemalan1

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2019
26
21
18
27
7 aralıkta Adet günümde kan testim 620,58 çıktı bugün dr keseyi göremedi 2 veya 3 gün sonra görünür bebekte 2 haftaya görünür dedi ne zaman gördünüz acaba bugünkü betahcg daha çıkmadı bekliyorum

Yakınmış tarihlerimiz değerlerimiz bende aynı durumdayım perşembe gideceğim canım doktora. 3000lerde falan gözükür dediler

6 haftada gördüm ama son adet tarihi tam tarihi yansıtmaz her zaman. Geç hamile kalmış olabilirsiniz. Korkmayın yani.

6+5 de gördüm keseyi bebeği ve kalp atışını..ama sanırım erkrn dollemeymis benimki..

6.haftada keseyi ve bebeği gördüm. Kalbinin atışını çok net izledik ♥ ama henüz kalbi çok küçük olduğu için sesi duyulmadı.
Kontrolüm haftaya olduğu için 8.haftada kalbinin sesini duyacağım inşallah

8. Haftada vajinal muayene ile mi kalp atışı duyuluyor :)
Hayır karından ultrason ile
Aslında 6.haftada bile karın ultrasonu ile kalp atışını izledik pıt pıt atıyordu hatta ekrana atışın ritim frekansı bile çıktı ama ses duyulmadı. Haftaya inşallah

Bugün gördüm bende 12.0cm kese haftaya çağırdı inşallah bebegimide gorurum❤

Merhabalar Beklenen adet tarihim 6 Aralık idi 4 Aralık’ta kan verdim 77 çıktı. Adet gününden 3 gün sonra tekrar kan verdim 611 çıktı. Doktorum haftaya gel utrasyonda görelim dedi. Kasım 8 de adet olmuştum 4+5 oluyo galiba. Sizede hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…