- 5 Kasım 2019
- 26
- 21
- 18
- 27
- Konu Sahibi meltemalan1
-
6+5 de gördüm keseyi bebeği ve kalp atışını..ama sanırım erkrn dollemeymis benimki..7 aralıkta Adet günümde kan testim 620,58 çıktı bugün dr keseyi göremedi 2 veya 3 gün sonra görünür bebekte 2 haftaya görünür dedi ne zaman gördünüz acaba bugünkü betahcg daha çıkmadı bekliyorum
İnşallah..ama göremezsen endişelenme geç döllenme olabilir telaş yapmaM Meleginmutluminikleratoly Anladım canım adete göre 5+2 çıkıyo bendede inşallah hayırlısıyla cuma günü görürüz
4+5 te kese 6 haftalıkta bebeği gördük canım hayırlı olsun7 aralıkta Adet günümde kan testim 620,58 çıktı bugün dr keseyi göremedi 2 veya 3 gün sonra görünür bebekte 2 haftaya görünür dedi ne zaman gördünüz acaba bugünkü betahcg daha çıkmadı bekliyorum
8. Haftada vajinal muayene ile mi kalp atışı duyuluyor :)6.haftada keseyi ve bebeği gördüm. Kalbinin atışını çok net izledik ♥ ama henüz kalbi çok küçük olduğu için sesi duyulmadı.
Kontrolüm haftaya olduğu için 8.haftada kalbinin sesini duyacağım inşallah
Hayır karından ultrason ile8. Haftada vajinal muayene ile mi kalp atışı duyuluyor :)
7 aralıkta Adet günümde kan testim 620,58 çıktı bugün dr keseyi göremedi 2 veya 3 gün sonra görünür bebekte 2 haftaya görünür dedi ne zaman gördünüz acaba bugünkü betahcg daha çıkmadı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?