Keseyi ne zaman gordunuz?

canim hep kalbmde vardi da. Temmuzda rastgele ogrendm hamile oldgmu ama kimyasalmis. Sonra bu durum.beni biraz sarsti. Eylule kadar korunmak istedm. Ekim ve kasimda akisina biraktk. Adam akilli bu ay dikkat ettik. Ovulasyon testiyle takip edip folik aside basladm+esime keciboynuzu pekmezi yedrdm. Cok sukur tuttu :)
Benimde agustosta kimyasalim var bizde istiyoruz bakalim hayirlisi :)

c
Merhaba sevgili kk uyeleri,
İlk gebeligim ve heyecan var.
Daha evvel kandan bHCG bakildi en son pazartesi 775 degerini gorduk.
Yarin gidecegim 4+3 oluyor.
Bildgm kadaryla 2000lerde keseyi gormek mumkun. Ama daha dusuk degerlerde de goren olmus sizler ne zaman gordunuz? Gun hafta veya bHCG olarak
canim ben ilk hamileligimde 5 haftayi geciyordu gorduk

canim hep kalbmde vardi da. Temmuzda rastgele ogrendm hamile oldgmu ama kimyasalmis. Sonra bu durum.beni biraz sarsti. Eylule kadar korunmak istedm. Ekim ve kasimda akisina biraktk. Adam akilli bu ay dikkat ettik. Ovulasyon testiyle takip edip folik aside basladm+esime keciboynuzu pekmezi yedrdm. Cok sukur tuttu :)
Yegnimin ilk ultrason fotosunu gosterirsin artik bize de:21:

insallah yarin aksam elimde fotoyla gelrm dua et guzelim:dua:
Beklentiye grmym goremeyeblrm diyorm ama heyecan asiri
Tabiki de erken olabilir gorunmeyebilir cnm oyle olursa sitres yok sonraki gittgnde illaki gorcksn hep edyrm cnm herkesede sana ve minnosunada merak etme cnm bnm

Kuzum ben 5000 üstü gibi biliyorum keseyi. Bir arkadaş 2000 de göremedi 5000 üstü demiş doktoru. Öyle de oldu gerçekten.
Ben 4 haftalıkken öğrendim gebeliğimi ama 6+4 de gördüm keseyi.
Öğrenince hemen gidemedim doktora 2 hafta beklemem gerekti. İyi ki de gidememişim boşuna gidecekmişim. Gider gitmez gördüm. 7.haftada da kalbi duydum 🤗

Back
X