keseyide kalp atışınıda gördükkk!!!!!!!

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
158
Diğer
selam arkadaslar 2 gun once dr a gıttık keseyı ve kalp atısını gördük o kadar mutluyumkı anlatamam kese 2 tane ama kalp atısı bırınde var dıgerının durumu pazartesi bellı olacak her gece dua edıyorum rabbim bu yolda uğraşan herkesın yüzünü güldürsün bızımde tamamına erdirsin...

Hayırlısı olsun, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.... Eminim çok güzel bir andır....
Bende bugün gitcem kese görmeye, bakalım kaç tane ve kalp atışını duyabilecekmiyiz çok merak ediyorum, 3 saat sonra bebilerimi görcem bende hayırlsıyla....

gözünaydın canım.. tebrik ederim..Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.. bugün beninde 2. günüm.. darısı başımıza inşallah........

tebrikler adacım , çok güzel değil mi o sesi duymak , o görüntüyü görmek.Allahım herkese nasip etsin o duyguyu...

gozun aydın canım .. allah saglıcakla kucagagına almayı nasıp etsın .. bu guzel duyguyu butun ısteyen herkese yasatsın ..

gözün aydın edacım.çok güzel bi haber:).rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işallah.darısı başımıza işallah..

Ayy ne güzel gözünaydın canım inş. ben de haftaya göreceğim minik keseciği şimdiden çok heyecanlıyım

cok cok tesekkur ederım arkadaslar....allahım tum ısteyenlere bu duyguyu yasatsın...

Adacım
gözün aydın... herşey yolunda gider umarım ve sağlıkla 9 ayın sonunda bebişleri kucağına alırsın inşallah...

hayırlısıyla, sağlıkla kucağına alacağın günlere ulaşırsın inşALLAH
ve
darısı tüm bebek isteyenlere olur inşAllah...

Gözünaydın Allah yar ve yardımcın olsun bebegini veya bebeklerini hayırlısıyla Allah kucagına almayı nasip etsin bize diledigin iyi dilekler icin tşkkrler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…