Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesi yerlerinin saklanması için çok erken ama benimki karşıdan bakılınca görünmüyor tam bombenin başlasdığı yerde benim kesiler
Şuan çoook yeniler protez zamanla yerine oturunca anlarsın bide ödemler yüzünden şiş ve haliyle çok dik oluyorlarbombe var da çok dik göğüslerim altı filan heryeri görünüyor şuanhiç meme dokusu olmayanlarda böyle oluyormuş
Şuan çoook yeniler protez zamanla yerine oturunca anlarsın bide ödemler yüzünden şiş ve haliyle çok dik oluyorlar
Merak etme zamanla inecekler ama dediğim gibi çok yeniler benimkiler ilk günler füze gibiydi eyvah!! diyordum bunlar inmezse. hem indi,hem küçüldüyani inşallah çabuk iner de kapatır dikiş yerini![]()
Merak etme zamanla inecekler ama dediğim gibi çok yeniler benimkiler ilk günler füze gibiydi eyvah!! diyordum bunlar inmezse. hem indi,hem küçüldü![]()
Evet formda daha sonradan büyüyen arkadaşlarımız nadir de olsa var ama benimkiler ödemler inince küçüldülerevet benim de öyleydi ama bugün indi biraz sanki ,doktora da ödem geçince daha küçülmezler mi diye sordum hayır yerine oturunca daha güzel olacaklar büyücekler dedi ...
bekleyim bakalım......
Evet formda daha sonradan büyüyen arkadaşlarımız nadir de olsa var ama benimkiler ödemler inince küçüldüler![]()
Mesajda söylediğim gibi,, ameliyat sürecin henüz çok yeni ilerleyen zamanlarda protez kasların etkisinden sıyrılıp kendini aşşağı bıraktıkca dikiş göğüs altı kıvrımına saklanacak... Şuan sabit ve hareketsiz duruyor protez henüz yumuşamadı,, sadece biraz zaman geçmesi gerekiyor,,, doktor bunu ayarlamıştır iz görünecek şekilde dikiş koordinasyonunu ayarlamamış olması için çok acemi bir doktor olması gerekir ve her doktor bilir ki iz konusunda bayanlar çok hassas oyuzden extra özen gösteriyorlar dikiş atarken ki iz belli olmasın... endişelenme geçmiş olsun tekrardan.....![]()