Kesilen kasık ağrısı

Nikriz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2019
17
5
36
38
Hanımlar merhaba. Bu gün 6. Haftamızın ilk günündeyiz. Kesemiz göründü cok sükür, doktorum hatta icinde ufacık birsey görünüyor galiba, boş gebelik degil dedi. Düne kadar hafif kasik agrılarim vardi ama dün birden kesiliverdi. Kötü birsey mi bu. Rahimin büyümesini gösteriyor ya o agrilar. Neden kesildi acaba. Tecrübelerinizi benimle paylaşabilir misiniz?

Ben suan 16 haftalığım ilk haftalarda oyle kasık agrım oldu mu hic hatırlamıyorum ama su son zamanlarda oluyo ve siskinlik de oluyo. Korkma bence canm bidaki kontrol ne zaman

Nasip olursa onumuzdeki Cuma günü canim. Rabbim vaktinde saglikla kucagina almayi nasip etsin. Ilk gebeligim ya korkuyorum. Agrisi bile tatli oluyor.

Amin cümlemize nasip olsun benimde ilk korkma stres etme sen

Benim ilk hamileliğimde dokuz ay boyunca en ufak bir sancım olmadı.Sağlıklı doğdu kızım.Şimdi ikinciye hamileyim beş aylık genelde sancım var.Merak etmeyin aynı kadının hamilelikleri bile birbirine benzemiyor.

Ne güzel yazmissiniz. Maşallah size ve bebeginize. Rahatladim gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…