Kesilip biilmeden, teknolojiyi kullanarak genlemeye en dersiniz?

selayy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2007
142
3
yaşlanmanın başlıca sebeplerinden biri ultraviyole ışınları. ultraviyole, hücrelerde atılması güç olan maddelerin birikmesine ve kollajen liflerinin kırılmasına yol açıyor. cildi ultraviyole ışınlarında korumaya yarayan ve cilde rengini veren şey ise hücrelerdeki pigmentler. aşırı güneş ve yılların etkisi ile bu pigmentler azalıyor, hücre sayısında azalma da cildin incelmesine sebep oluyor. gerginliği azalıyor ve zamanla sarkmalar meydana geliyor. vasküler lezyonların ortadan kaldırılması, hiperpigmentasyonların ortadan kaldırılması yada ağartılması, deri renginin düzenli hale gelmesi ve kalıcı epilasyon da bu tedavi yöntemiyle mümkün.


HANGİ IŞIN NE YAPIYOR?

alexandrite lazer:açık renk ve hassas ciltlerdeki tüyleri yok ediyor.

nd: yag lazer koyu renk ciltlerde aynı görevi yapıyor.

yoğun darbeli ışın: tüylerden kurtuluyor, cildinizdeki rengi dengeliyor, varis tedavisinde kullanıyor, cildi gençleştiriyor. bronz yada koyu rek ciltlerde tavsiye edilmiyor.

nlite: akne tedavisinde kullanılıyor. lekeleri yok ediyor. kırışıkların bir numara düşmanlarından.

erbium: cilt yüzeyindeki kırışıklarını peeling etkisiyle soyuyor cildi yeniliyor.

fraxel: hem soyma hemde gençleştirme etkisi mevcut. bu terapinin en önemli özelliği diğerlerine oranla daha az acıya sebep olması.

titan ışın terapisi: sarkmış ciltleri çekerek gerginleştiriyor. vücutta da kullanılabiliyor. hamilelik sonrası sarkıklarda en çok tercih edilen yöntemlerden birisi..

İSTANBULDA EN İYİ 5 ADRES: boğaziçi tıp merkezi (beşiktaş), sculpture therapy center ( nişantaşı), natalie ınstitue ( suadiye), saka beauty cente (4. levent), clinica milano (bebek)..
 
canim sagol bu konu ilgimi cekti canim ama almanyada nerlerde oluyo yada bir bilgin varmi türkiye adreslerini vermisin burda nerde nasil aricam biliyomusuna.s.:teselli:
 
adres telefon verilmiyor sanırım. nasıl yapıcaz adresler war bende.
 
:sm_cool:türkiye adreslerini vermisin ama yaaa:çok üzgünüm: yada özelden gönderirmisin tesekürler:sm_cool:
 
canim benim yanlis anlatim galiba sana ben almanyada yasiyorum burda nerde bulurum nasil bulurum diye almanya adresleri varmi demistim cok tesekür ederim cevap verdigin icina.s.
 
bu lazerli uygulamayı yaptıran varmı 29 yaş için erkenmi, burdaki dr erken dil diyor, ticarimi bakıyor sizce??
 
X